/ Областна администрация-Ловеч
И тази година бе спазена традицията да бъде украсена елха в началото на декември в сградата на Областната администрация-Ловеч.

Областна администрация-Ловеч

Отново светлинките ѝ запали областният управител в партньорство с децата от Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование и доброволци от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев“, съобщиха от администрацията.

Областна администрация-Ловеч

Малчуганите заедно със своите родители и учители окичиха коледното дръвче със собственоръчно направени от рециклирани материали играчки. "Цялата любов, която сте вложили в изработването на красивите гирлянди, звезди и цветя, да се върне стократно на вас, на вашите родители и учители", пожела инж. Светослав Славчев.

Той връчи малки подаръци на децата и ги почерпи с баница, честитейки на всички наближаващите рождественски и новогодишни празници. Само преди седмица областният управител получи от Регионалния център благодарствен плакет за отлично сътрудничество.

Областна администрация-Ловеч

Тогава той заяви, че екипът му все така ще работи за промяна на нагласите на обществото за възможностите на децата и учениците със специални образователни потребности, за техните постижения и таланти и също увери, че доброто партньорство ще продължи и занапред.