Ще изостави ли музиката Блага и как Дидо влиза в ролята на любовен гуру, ще разберем в новия епизод на сериала
След като Блага разбира че баща й има връзка с учителката по музика Велева, тя е съкрушена. Разкриването на голямата тайна, свързана с баща й, кара Блага да вземе съдбовно решение. Тя се отказва от най-голямата си любов в живота – музиката. Ще има ли смелост наистина да се откъсне от това, което най-силно обича и дали нейният любим Мишо ще успее да я разубеди? Предстои да разберем в новия епизод на „Не така, брат“

След като Блага разкрива романса между баща си и Велева, наред с отказа й да се занимава повече с музика, тя официално слага край и на всички забрани, свързани с приятеля й Мишо, които баща й е налагал с месеци. Притеснен от ситуацията, нейният баща и учител по физическо Дочев, провежда кратък информационен курс на младата двойка на тема „Какви са възможните последици от скъсяването на дистанцията“.

Дочев Мишо и Блага
NOVA

За Велева и Дочев също предстоят тежки времена. Едно от изпитанията пред тях е да обяснят на Блага, че в любовта им няма нищо лошо. Докато се борят с това предизвикателство, Велева намира съперничка в лицето на учителката по философия Тодорова, което ще доведе до нови комични ситуации.

Велева
NOVA

Докато някои се борят да запазят любовта си, братът на Мишо – Дидо, влиза в ново амплоа. Той стартира курс за свалячи, в който представя основни тактики и трикове за скъсяване на дистанцията и покоряване на женските сърца

Кои ще са отличниците в курса на Дидо? Ще повлияе ли Мишо върху съдбовното решение на Блага? Как ще се развие съревнованието между Велева и Тодорова? Отговорите на тези въпроси се крият в новия епизод на „Не така, брат“ първо във Vbox7.com.

Може да следите „Не така, брат“  всяка сряда във Vbox7.com.