Появата на новата учителка по философия изправя героите пред сериозни изпитания
Новият епизод на „Не така, брат“ идва с неустоими предложения, много ревност, сблъсъци и разкриване на една дълбока тайна. Какво ще разклати любовните отношения за всички двойки в сериала? Разберете в най-новия епизод на „Не така, брат“ .

Мишо изпитва несигурност на любовния фронт, защото му се струва, че неговата любима Блага постоянно му отправя критики. Във всяка дума на любимата си той чува намек и все повече започва да се притеснява, че краят на връзката им наближава. Реални ли са терзанията му и наистина ли Блага е разочарована от него?

При другата двойка - Дидо и Беатрис, отношенията също са сериозно разклатени, защото в годината на своето дипломиране, Дидо показва нехайно отношение към изпитите, които му предстоят. Това провокира Беатрис да му постави ултиматум – той трябва да повиши успеха си и в замяна ще може да се радва на всички блага, които му предоставя тяхната връзка. Сериозността на ситуацията мотивира Дидо и той изкарва отлична оценка при красивата нова учителка по философия – Тодорова, което ще даде допълнителен повод за ревност на Беа.
Оказва се, че Тодорова, в чийто образ виждаме Ванеса Георгиева, добре позната на феновете от уеб комедията „Апартамент 404“, сериозно ще разклати отношенията на героите в сериала.  

Дидо
NOVA

Докато двамата братя се борят за любимите си, една голяма и отдавна криена тайна от страна на преподавателите Дочев и Велева, ще излезе наяве. Появата на Тодорова, ще обърка тотално отношенията между Велев и Дочев, защото Велева среща конкуренция в лицето на младата си колежка. А всичко това е провокирано от действията на Дочев – той се впуска да изготви тренировъчна програма на Тодорова и това няма да се изтълкува добре от Велева.

Велева, Дочев, Тодорова
NOVA

Чувствайки се застрашена, Велева решава, че ще премине границата, която сама бе наложила в романса с учителя по физическо и ще даде воля на чувствата си. Точно в този момент, обаче дъщерята на Дочев – Блага, се появява и разбира за тайната им връзка.

Ще се разделят ли Мишо и Блага? Има ли бъдеще връзката между Дочев и Велева? Ще успее ли Беа да мотивира Дидо и той да започне да мисли за бъдещето си? Новият епизод на „Не така, брат“ разкрива тайните във Vbox7.com.

Може да следите „Не така, брат – Краят на играта“ всяка сряда във Vbox7.com