/ ThinkStock/Getty Images
Често се обръщаме към хороскопа, когато става въпрос за любов, връзки и взаимоотношения. Но минавало ли ви е през ума, че звездите имат отношение и към това как привличате парите? Защото може би не е ваша вина, че в края на месеца никога нямате пари. Ето кои са зодиите, при които парите не се задържат:

1. Стрелец

Стрелците работят наистина здраво и затова да изкарат пари за тях не е никак трудно. Те обаче имат сериозни проблеми, когато стане въпрос за правилното им разпределение. Накрая винаги са изненадани от някоя такса, от празник на близък или дори сметката за мобилния телефон.

Трите зодии, които ще забогатеят през 2019 (ВИДЕО)

2. Риби

Рибите са такива хора, които биха дали последните си пари на бездомен човек, дори това да означава, че ще гладуват няколко дни. Те се раздават, буквално. Обичат да глезят близките си и да инвестират в скъпи предмети. И винаги се случва така, че има твърде много дни до заплата.

богатство
ThinkStock/Getty Images

3. Водолей

Водолеите не могат да устоят на новите технологии. А те са скъпи. Биха си взели някоя джаджа, само защото е нова. Затова им е трудно да спестяват каквито и да било пари. Даже по-скоро биха ви поискали 200 лв. до заплата.

смартфон
iStock/Getty Images

И още:

Четирите начина една жена да забогатее (ВИДЕО)

Какво закусват най-успешните хора в света? (ВИДЕО)

Трите зодии, на които съдбата ще помогне най-много през 2019 (ВИДЕО)

Трите зодии с най-силен усет за бизнес (ВИДЕО)
.
Правилата за успех на Бил Гейтс

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук