Днес голяма част от мечтите и желанията на хората са свързани с придобиване на повече неща. Още и още, все повече и повече.

Има много абсурдно скъпи неща, чиято цел е да накара богатите да искат още и да се чувстват специални сред другите.

Вижте ги:

1962 Ferrari 250 GTO - цена 350 милиона долара

Тази кола е радост за окото, но 35 милиона си е яка изцепка. Е, ако имаш 1 милиард, едва ли ще те заболи толкова. За нас остава само да цъкаме с език, докато зяпаме.

Вещите, които ни правят богати днес

Шах комплект "Чарлс Холандер"-цена 600 000 долара

Цената на това шахче е шах и мат в един ход. Ако ти липсва акъл, този шах едва ли ще ти помогне да спечелиш играта, но поне ще стои красиво на етажерката в хола.

Топ 10 на най-странните луксозни предмети

Airbus A380-цена 500 милиона долара

Принцът на Саудитска Арабия-Алуалид бин Талал, си е купил самолетче и си го е тунинговал с много злато. Това е модерният вариант на летящо килимче на арабските шейхове.

Бургер "Le Burger Extravagant " - цена 295 долара

Ако ви се е доял мазен бургер, но Макдоналдс ви се струва твърде обикновен и под нивото ви, може да гризнете кюфтето с малко златна поръска в специален ресторант в Ню Йорк. Клечката за зъби е украсена с диамантчета. Ах, колко мило.

Кралският мезонет в „President Wilson" -цена 65 000 на вечер

Ако сте на зор да преспите в кралския мезонет край женевското езеро, но не ви достигат пари, винаги може да продадете апартамента си, но трябва да е поне двустаен.

Създадоха обувки от злато и диаманти

Stuart Hughes Prestige HD SRE -цена 2,3 милиона долара

Ако сегашният ви телевизор ви се струва прекалено скучен и обикновен, винаги може да се напънете и да си купите този кич. Облицован с крокодилска кожа, позлатен, поръсен с диаманти Но, ако сте избухлив по-добре не гледайте мачове на него.

Има още стотици безумно скъпи неща, които желаете да си купите и да мечтаете за още. Но не забравяйте, че всеки ден по света от глад умират 16 000 деца.