Замисляли ли сте се каква е тайната на богатите? Какво ги прави успешни и щастливи? Защо някои хора постигат всяка цел с лекота, а други остават бедни и нещастни цял живот?

Най-богатите млади звезди на Великобритания (СНИМКИ)

Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава ключа към финансово и лично щастие. Тя посочва 4 начина една жена да забогатее.

Според Наталия всеки твори живота си и стандарта си. Човек може да забогатее с правилни действия, мисли и убеждения.

Навиците на богатите хора, които ги правят успешни (ВИДЕО)

Ако зад гърба си имат семейни богатства или богати родители, вие сте от късметлиите, родени със сребърна лъжичка. Но това не зависи от вас, а е карма или съдба.

г
ThinkStock/Getty Images

Може да постигнете богатство и успех със собствени сили. Пътят е да учите, да работите и да се развивате в кариерата, да правите всичко сама, като една алфа жена. Тогава никой не може да ви държи сметка за нищо.

Трите зодии с най-силен усет за бизнес (ВИДЕО)

Третият вариант е да си намерите мъж, в който да инвестирате. Да гледате децата, да му осигурявате спокойствие в къщи, да го подкрепяте и вярвате в него. Ако той има потенциал, може да се развива и да постигне много. Ако няма потенциал - избрали се грешния мъж.

Може да си намерите и богат мъж. Това е мечтата на много момичета. Но богатите мъже не винаги се задържат с една жена. И колко може да трае една връзка, основана на този избор?

богат мъж
ThinkStock/Getty Images

Наталия съветва: „Изчистите психиката си от ограничаващи нагласи от миналото, родителите, от вас самите. Направете вашия избор и вървете уверено към целта си“.

И още:

Какво закусват най-успешните хора в света? (ВИДЕО)

Богатите жени правят по-хубав и по-безопасен секс

Най-скъпите неща в света, с които се глезят богатите

Топ 10 на най-странните луксозни предмети

Правилата за успех на Бил Гейтс

Кои са осемте най-богати хора в света, имащи повече пари от 3,6 млрд. души?

Трите зодии, които излизат победители от всяка ситуация (ВИДЕО)