Принц Уилям и Кралица Елизабет Втора
Принц Уилям и Кралица Елизабет Втора / Gulliver/Getty Images
В телевизионно коледно интервю за Би Би Си, което ще бъде излъчено по-късно този месец, принц Уилям похвали своята баба, кралица Елизабет Втора, че се е откроила и наложила в един мъжки свят, съобщава сайтът Контактмюзик.

Тридесет и седем годишният внук на Нейно Величество припомни, че тя се е възкачила на престола на млади години в един доминиран от мъжете свят.

Любимите десерти на британското кралско семейство (ВИДЕО)

"Тя успя да извоюва своето място и да се наложи по един уникален начин. Кралицата остави своя отпечатък и заедно с нейния съпруг принц Филип се превърнаха в образец за отдаденост към обществото", коментира принц Уилям.

Кралската особа спомена и за благотворителността на своите родители - принц Чарлз и лейди Даяна.

11 мъдри правила, по които Уилям и Кейт възпитават децата си


"Баща ми основа своя благотворителна организация. Покойната ми майка отдаде много сили в помощ на бездомните, на болните от СПИН и на други благотворителни дейности. Ние с брат ми израснахме в семейство, в което ни се внушаваше, че сме се родили с късмет, но трябва и да върнем нещо на обществото. Лично за мен благотворителността ме изпълва с чувство за удовлетвореност. Получавам много, когато помагам на другите хора", довери внукът на кралица Елизабет Втора.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА