Уилям и Хари
Уилям и Хари / Gulliver/Getty Images
Британският принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят по различни пътища, и че в отношенията им "има и добри, и лоши дни", съобщава Франс прес. Агенцията цитира интервюто на херцога на Съсекс пред телевизионния канал Ай Ти Ви, дадено по време на посещението със съпругата му в Южна Африка.

Катрин или Меган: Коя херцогиня е по-предпочитана?

Запитан дали е настъпил хлад в отношенията с брат му, принц Улиям, принц Хари довери, че "неизбежно се случват някои неща". Напрежението често било породено от натиска, на който е подложено кралското семейство, както и от протоколните задължения на внуците на кралица Елизабет Втора.
 
"Но въпреки всички ние си оставаме братя. И винаги ще сме братя. Явно следваме различни пътища в момента, но аз винаги ще мога да разчитам на него, както и той на мен!", довери кралската особа.

Напрежение в кралския двор: Превърнала ли се е Меган Маркъл в „Капризната херцогиня“?

Уилям и Хари
Gulliver/Getty Images

"Знаете как е при братята. Има добри дни, има и лоши дни", продължи принц Хари. По време на същото интервю съпругата на херцога на Съсекс, Меган Маркъл отбеляза, че тази година е била трудна за кралската двойка заради натиска на медиите. Тя довери, че най-близките й приятели я били предупредили, че омъжвайки се за принц Хари, британските медии ще съсипят живота й.
 
Кралската двойка предприе мащабна юридическа офанзива срещу таблоидите, с цел да опази неприкосновеността на личния си живот, припомня агенцията.

И още:

Принц Хари по стъпките на майка си (ГАЛЕРИЯ)

Уилям и Кейт по стъпките на Даяна в Пакистан (СНИМКИ)

Принц Уилям потърсил съвет от дядо си преди „раздялата“ с брат си

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА