Меган се върна към ангажиментите си след раждането
Меган се върна към ангажиментите си след раждането / Gulliver/Getty Images
Експерти по протокол анализират изявите на херцогините
Всяка проява на херцогините Кейт и Меган се следи под лупа, не само от таблоидите, но и от редица експерти по протокол.

Миналата седмица херцогиня Меган се завърна към обществените си задължения си след раждането, като лансира модна колекция в помощ на благотворителна организация. По време на събитието мнозина откриха в държанието й движения и жестове, сходни с тези на покойната принцеса Даяна.

Какво е значението на златния медальон, който Меган не сваля


Освен, че в този ден Меган носеше обеци и гривна, които лейди Ди някога обожаваше да слага, нещо друго направи впечатление на анализаторите на кралските особи. Това бяха прегръдките, които херцогинята охотно раздаваше! Според експертите тя явно копира жестовете на покойната майка на своя съпруг. Според тях близкият телесен контакт, който херцогинята на Съсекс демонстрира, не е просто навик или част от поведението й, а добре обмислен жест, с който тя цели да подчертае,че не е готова да бъде част от кралския протокол.

Меган се върна към ангажиментите си след раждането
Gulliver/Getty Images

Меган се върна към ангажиментите си след раждането
Gulliver/Getty Images


Държанието на Кейт Мидълтън от друга страна е коренно различно. Херцогинята на Кеймбридж посреща всички на разстояние, здрависва се и рядко прави изключение за деца. Подобно поведение е присъщо на жена, която знае, че ще бъде кралица, смятат анализаторите.

Херцогинята на Кембридж и сладкият дребосък, с който се влюби в нея
Gulliver/Getty Images

Коя част от тялото си не могат да показват херцогините Кейт и Меган преди 18:00 часа

Що се касае до Меган, възможната причина за топлите й прегръдки с непознати, е опит да имитира принцеса Даяна и да бъде по-близко до хората. Майката на принцовете Уилям и Хари винаги е посрещала всички поданици на короната сърдечно, включително и тези в нужда, за да изрази подкрепата си към тях. На фона на уронения имидж на Маркъл през последните седмици това изглежда като реална тактика, пише elle.ru.