Кои са любимите десерти в британския кралски двор и дали се различават от нещата, които повечето хора харесват? Отговор на тези въпроси дават бившите кралски готвачи Каролин Роб и Дарън МакГрейди. Вижте в канала "Royal News" във vbox7:

Любимият десерт на кралицата е бисквитената шоколадова торта, приготвяна по-специален начин. Елизабет Втора обожава този десерт и той е едно от малкото изкушения, което я кара понякога да нарушава здравословната си диета.

Елизабет Втора
Gulliver/Getty Images

Принц Чарлз не е голям фен на сладкишите. Неговото любимо хоби е градинарството и любим десерт са плодовете, набрани в неговата овощна градина.

Какво яде кралското семейство? (ВИДЕО)

Принц Уилям, също като кралицата, е влюбен в шоколадовата бисквитена торта, която принцеса Даяна приготвяла собственоръчно за него и Хари, когато били малки. Освен тортата Уилям обича да си похапва карамелен пудинг и карамелен бананов кекс.

торта
iStock/Getty Images

Любимият десерт на Кейт Мидълтън е една много сладка калорична бомбичка. Става въпрос за карамелен пудинг. Това е типичен английски десерт със смокини или фурми, меласа и карамел.

Сладкото изкушение на Хари е карамелен бананов кекс. Това е десертът, който принцът обича още от детството си. Освен това Хари харесва всички десерти, които имат бананов вкус. Като дете той редовно похапвал бананова плодова пита и бананов сладолед.

бананов кекс
iStock/Getty Images

Любимият десерт на Меган Маркъл е леко изненадващ и откакто стана част от кралското семейство тя все по-рядко си позволява да се черпи с него. Става въпрос за виното. Меган не веднъж е признавала, че обожава виното и без да се замисли би разменила шоколадовия десерт за една чаша прекрасно червено вино. Предпочитаният й избор е Тинянело, което се прави в Тоскана и е микс от сортовете Санджовезе & Каберне Совиньон & Каберне Фран.
 
И още:

Какво закусва кралицата на Великобритания? (ВИДЕО)

Любимите алкохолни напитки на кралското семейство (ВИДЕО)


Как обучават принц Джордж и принцеса Шарлот на кралски маниери? (ВИДЕО)

Класики в менюто на приема след сватбата на принц Хари и Меган

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук