Независимо дали предпочитате бира, вино или луксозен коктейл, винаги ще се намери напитка която да угоди на вкуса ви. И въпреки че кралските семейства се различават от обикновените хора, вярно е, че те също обичат да си пийват. От сайта cheatsheet правят задълбочено проучване за да разберат кои са любимите алкохолни напитки на кралското семейство. Ето и кои са те:

Кралица Елизабет II

Коктейл Dubonnet, сухо мартини, шампанско, вино

Когато става въпрос за селекцията от напитки, никой в кралския двор не го прави по-добре от кралицата. Всички, които я познават добре, потвърждават факта, че Елизабет II започва с алкохолните питиета още преди обяд. Обикновено първото и питие за деня е коктейлът Dubonnet, който се прави от 2 части вино Dubonnet Rouge, 1 част джин, 1 парче лимон и 2 кубчета лед.

На обяд кралицата предпочита чаша вино, а вечер чаша шампанско или сухо мартини.

Кралица Елизабет II
Gulliver/Getty Images

Принц Филип

Бира

За разлика от изтънчения вкус на Кралица Елизабет, принц Филип предпочита по простите неща. Той е любител на бирата, като любимата му марка е Boddingtons – регионална бира от района на Манчестър. За съжаление, пивоварната Boddingtons затвори през 2005 г., така че сега е принуден да пие други видове.

Колко богато е британското кралско семейство? (ВИДЕО)

Кейт Мидълтън

Уиски, плодови коктейли

През годините Кейт е забелязвана с много напитки в ръка, вариращи от бира до вино и коктейли. От по-силните алкохолни напитки, Кейт предпочита уиски. Но истинската и любов са сладките плодови коктейли, като Crack Baby, който включва водка, малинов ликьор, маракуя и шампанско.

Какво яде кралското семейство? (ВИДЕО)

Принц Уилям

Бира, коктейли

Уилям предпочита бирата, но също като Кейт обича и коктейлни напитки. В студентските си години любимият му коктейл е бил комбинация от бренди, прасковен ликьор и шампанско.

Уилям и Кейт
Gulliver/Getty Images

Принц Чарлз

15-годишно уиски

Що се отнася до принц Чарлз, любимата му напитка е шотландско уиски, като предпочита отлежалите 15-годишни варианти.

Принц Чарлз
Gulliver/Getty Images


Камила Паркър Боулс

Вино, джин с тоник

Камила признава, че любимата и напитка е виното, но през последните години обожава и комбинацията джин с тоник.

Камила Паркър Боулс
Gulliver/Getty Images

Принц Хари

Водка

Хари е голям фен на точно определен вид френска водка (Ciroc Ultra-Premium), която се прави от два сорта грозде - Моза Блан и Угни Блан.

Меган Маркъл

Пикантни текила коктейли, Negronis, бели и червени вина

Повечето хора знаят, че тя е любител на виното, благодарение на изявлението си в интервю за The New Potato - „Боже, обичам ли виното – красиво наситено червено или чисто бяло.“ В същото интервю тя призна, че всеки ден пие по чаша вино заедно с шоколадовия си десерт.

Що се отнася до другите напитки, тя признава, че обича „пикантен коктейл с текила, негрони ( коктейл с кампари, червен вермут, джин и портокали) или чисто шотландско уиски“.

Любимите дестинации за почивка на кралското семейство (ВИДЕО)

Принцеса Даяна

Коктейлно бяло вино с прасковен вкус

Съобщава се, че Даяна не си е падала много по алкохолните напитки, но все пак си е имала любимо питие – Bellini. Тази напитка е бленд от италианско пенливо вино (Просеко) и нектар от бели праскови. Добавят се и няколко капки сироп от горски малини, за да се постигне известния розов цвят на коктейла.

Що се отнася до напитката за избор в по-малко специални случаи, сухите бели вина също бяха сред любимите и предпочитания.

И още:

Най-бляскавите замъци на британското кралско семейство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Любимите цветя на британското кралско семейство (ВИДЕО)

Тъмните тайни на кралското семейство (ВИДЕО)

Кралското семейство на Великобритания: Кой е най-харесваният?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук