Предсказанията на Баба Ванга често будят по-голям интерес от тези на митичния Нострадамус. И в това няма нищо странно, защото се смята за най-великата пророчица на хилядолетието. Тя си отиде от този свят преди повече от 20 години, но продължава да ни вълнува със своите пророчества.
 
Този юни на бял свят се появи нов филм за Ванга. "Ванга - човек и феномен" е името на лентата, а режисьор е Стоян Петров. Филмът разкрива нови, неизвестни досега предсказания, както и неизлъчвани кадри от лични архиви.

Предсказанията на Ванга за бъдещето на света (ВИДЕО)

Малцина знаят, че приживе Ванга кани на среща самия Борис Елцин  - първият президент на Руската федерация. Вместо него отива Сергей Медведев, прессекретар и дясна ръка на Елцин. Медведев си носи малък магнетофон, за да запише разговора. След срещата обаче се оказва, че освен поздрава на Ванга, няма нищо друго записано.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Petrich #rupite #babavanga

A post shared by Roumy (@shitmagneto) on


Това обаче не е първият такъв случай. При снимките на първия филм за пророчицата се оказва, че на видео лентата няма нито един записан кадър.
 
"За леля Ванга ще се говори тепърва и ще се пишат книги, докато има живи очевидци и хора, които са се срещали с нея. Всеки път, когато стане дума за Ванга, всеки път те ще си припомнят срещите си и ще се установява нещо, което не са разказали. Нормално е да се появи такъв филм след 23 години", смята режисьорът Стоян Попов.

И още:

Учените успяха да разшифроват едно от пророчествата на Ванга

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

Стряскащи предсказания на Ванга в световната преса

"Сън" изброи предсказанията на Ванга за 2018 година

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук