Новинарските сайтове New York Post и The Sun отново публикуваха пророчествата на Ванга. Пророчицата придобива все по голяма популярност сред западните медии, заради сбъднати предсказания.

Уникалната българска пророчица Ванга, наричана "Нострадамус от Балканите", макар да напусна този свят през 1996 г. на 85-годишна възраст, приживе ни остави множество предсказания, които са валидни чак до 51-ви век, пише американското издание New York Post.

Нейното име се произнася с уважение от астролози и страхопочитание от теоретиците на конспирацията, защото тя единствена успя да предскаже най-драматичните събитие на нашето време - терористичните атаки срещу Кулите близнаци, появата на "Ислямска държава" и дори "Брекзит".

New York Post публикува списък с най-важните предсказания на Ванга за бъдещето на света. Вижте ги:

1. Проблемът с изхранването ще бъде решен

Според Ванга между 2025 и 2028 година ще бъде решен проблемът с недостига на храна по света. света. Ще бъде намерено ефикасно решение за справяне с глада и изхранване на нарастващото население.

"Сън" изброи предсказанията на Ванга за 2018 година

2. Ислямът ще доминира в Европа

Според статията на New York Post  Ванга е предрекла, че между 2033 и 2045 г. ще се случат три важни неща:

Ледовете на полярните шапки ще се разтопят и нивото на световният океан ще се вдигне.

Ислямът ще доминира в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическия елит.

Световната икономиката ще е във възход.

3. Комунистите отново на власт

Между 2072 г. и 2086 г. в света ще господства безкласово комунистическо общество. По същото време природата ще започне да се възстановява и възражда.

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

4. Марсиански колонии

Между 2170 г. и 2256 г. земните колонии изградени на Марс ще укрепнат и ще се сдобият с ядрено оръжие. Марсианските колонизатори ще поискат да станат независими от Земята и със собствено управление. По същото време на нашата планета ще бъде изграден първия автономен подводен град. Отново през този период, в търсене на извънземен живот, ще се натъкнем на "нещо ужасяващо".

5. Пътуване във времето

 Ванга предсказва, че между 2262 г. и 2304 г. ще можем да осъществяваме пътувания във времето. През същия период ще осъществим контакт с извънземни и ще разкрием важни вселенски тайни.

6. Хората ще напуснат Земята

След 2341 г. серия от природни и причинени от човека природни катаклизми ще засегнат Земята. До 3797 г. планетата ни ще стане необитаема и хората ще търсят спасение в друга слънчева система.

7. Безсмъртие и връзка с Бог

От 4302 г. до 4674 г. човекът достига до това ниво на развитие, в което може да комуникира с Господ. Хората ще открият и тайната на безсмъртието и лек за всички болести. Ще забравят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на различни планети ще е около 340 милиарда.

Според Ванга през 5078 г. хората ще напуснат границите на вселената, а 5079 г. светът ще свърши.


За 2018 година Ванга има две важни послания-предупреждения, които ще променят света и хода на събитията:

Първото е, че Китай окончателно ще се утвърди като "новата суперсила", изпреварвайки категорично САЩ.

Второто е, че ще бъде открита "нова форма на енергията" след полет до Венера.

Възможно ли е предсказанията да се сбъднат наистина?

През последните две години китайската икономика се развива непрекъснато. Ако през 1970 г. китайската икономика е създавала само 4.1% от световното производство, през 2015 нейният дял вече е 15.6 процента. И продължава да се увеличава. За да достигне и да надмине САЩ, чиито дял в световния БВП е 16.7 процента. Но той намалява и през 2025 г. ще бъде само 14.9 процента.

Що се отнася до Венера, предсказанието изглежда малко странно, защото няма планове през следващото десетилетие да има космическа мисия до там.

Но през юли 2018 е предвиден старта за полета на космическата сонда Parker Solar Probe, кръстена на слънчевия астрофизик Юджийн Паркер, чиято задача е да изследва външната корона на слънцето.

Ванга предрекла: Бликне ли вода от Голямата базилика, България тръгва към възход

Макар сондата да няма намерение да каца на Венера, тя ще използва гравитационната сила на Червената планета, за да се насочи към Слънцето. Целта на мисията е да определи структурата на магнитните полета като източник на слънчевия вятър, ще проследи потоците енергия, които нажежават плазмата около Слънцето и ще изследват прашната плазма и нейното влияние върху слънчевия вятър и формирането на енергийни частици.

Макар учените все още да не са напълно наясно, какво точно е имала да ни каже Баба Ванга, съвсем скоро ще разберем това, защото по същата логика никой не знаеше предварително какво точно означават предупреждението й за "двете стоманени птици", които ще ударят "братята американци".

Баба Ванга казваше буквално: "Ужас, ужас! Братята американци ще паднат, след като ги атакуват две стоманени птици. Вълците ще вият в храстите и ще се пролее невинна кръв".

Предсказанията на Нострадамус за 2018 година (ВИДЕО)

Тя дори предвиди "Брекзит", предупреждавайки че "Европа ще престане да съществува във вида, в който я познаваме до края на 2016". Баба Ванга ни предупреди и за възхода на фундаменталистите от "Ислямска държава" с думите: "Армия екстремистки мюсюлмани ще нахлуе в Европа".

Но някой от предсказанията й не се сбъднаха. Тя беше казала, че Барак Обама ще бъде "последният американски президент". Поради това мнозина астролози стигнаха до заключението, че Доналд Тръмп няма да положи клетва като следващия обитател на Белия дом, пише в заключение на статията в американското издание.

И още:

Баба Ванга предсказала Брекзита

Разгадаха ли дарбата на Ванга?

Нострадамус, Барт Симпсън и още трима души, които предрекоха победата на Тръмп

Стряскащи предсказания на Ванга в световната преса

Сбъдват ли се предсказанията на Ванга?

Разказите на Ванга за НЛО и извънземния живот (ВИДЕО)

Предсказания за трета световна война

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук