В днешни времена светът е изправен пред голямо изпитание. Политиците на големите държави имат главна отговорност, какъв ще е изходът от нарастващите военни конфликти в Сирия, миграцията в Европа и безбройните атентати. Великите сили си отправят заплахи всеки ден.

Чука ли трета световна война на вратата ни и можем ли да разберем от няколко предсказания на известни български и чужди ясновидци?

Петър Дънов

Той предрича още преди 65 години какво ни очаква:

Остава още една война да има в далечно бъдеще. Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства ще стане тази трета расова война, която ще продължи повече от 20 години.

Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите.

Хората сега се приготовляват и ако се отвори една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души.

Какво вещае Нострадамус за 2016-а?

Слава Севрюкова

Тя е била ясноведец №1 в България, дори Ванга се е прекланяла пред нея. Тя е предрекла:

Таман България ще влезе в Европа, и светът ще тръгне на зле. Новата война ще трае наполовина на Втората световна война. Таман България ще тръгне на добре, светът ще тръгне на зле. Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака. Не си мислете, че земята, по която стъпваме, ще бъде все земя. Някъде там ще има и вода.

Ще стане по-рано, отколкото го очаквахме. Предупреждавайте вашите близки да се приберат у дома до 2012-2015 година, защото и да искат да се приберат по-сетне, вече няма да може.

Ванга:

Третата световна война ке почне от Сирия.

Вижте още във видеото.