Феноменалната българска пророчица Ванга говори приживе многократно за извънземни цивилизации и мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. Някои от разсъжденията й са интересни, макар да звучат абсурдно. Какво точно е имала предвид Ванга и дали наистина е била в мисловен контакт с представители на извънземни цивилизации - можем само да гадаем.

Пророчицата многократно говори за странстваща планета, която обаче не обвързва с глобални катастрофи, заплашващи Земята.

Ето какво казва тя за тази планета и за нейните обитатели: “Те казват, че долитат от планетата Вамтим, третата от Земята, поне аз така го чувам. С каква цел идват-не зная. Понякога един от тях ме хваща за ръка и ме води на своята планета. Аз го следвам. Ходя по Земята, но това всъщност не е Земя, осеяна е със звезди. Тези, които ме водят се движат много бързо, със скокове. На планетата им всичко е много красиво, просто не мога да го опиша. Но никъде не виждам жилища. Тези същества са много строги. Когато говорят, гласовете им се чуват като ехо“.

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

Според запис, направен през май 1979 година, ясновидката твърди, че след 200 години човекът ще установи контакт със свои братя по разум от други светове.

А ето и разказаното от Ванга през 1988 година: „Виждам ги от години. Те са прозрачни и изглеждат като отражение на човек във водата. Много работят, точно и организирано. На всички планети от нашата Вселена има разумен живот, но ни дезинформират, защото сме на едно от най-ниските нива на развитие“, казва пророчицата.

Ванга е наблюдавала и стъпването на човека на Луната. Но тя казва ,че космонавтите не са разказали всичко, което са видели там.

Тя споделя още, че нееднократно е разговаряла със същества от други светове, но не е дошъл момента човечеството да разбере за тях.

Извънземните са й казали следното: „Светът ще претърпи много промени, ще се възкачва и слиза, но равновесие ще настъпи тогава, когато ние започнем да говорим с хората“.

Дали всичко това е истина? Ще разберем, ако не ние, то поне нашите поколения. Според Ванга най-рано след 200 години.

Още за предсказанията на Ванга:

Баба Ванга предсказала Брекзита

Разгадаха ли дарбата на Ванга?

Стряскащи предсказания на Ванга в световната преса

Местността, която зарежда с енергия и лекува

Сбъдват ли се предсказанията на Ванга?

Предсказания за трета световна война