След две седмици лишения край Дивата река, племето на Рибарите се отправя към Стопанството
Огромна концентрация, сила, отборен дух и хъс за победа показаха участниците в третата териториална битка на „Игри на волята: България“.

Ева от Ловците напусна „Игри на волята: България“

Зрелищното изпитание включваше сглобяване на голяма лодка, гребане до понтон, построяване на стълба и подреждане на изключително сложен пъзел. Към племената се присъединиха и двама нови авантюристи - Борислав ще бъде част от борбените Ловци, а Чудомир ще се бори рамо до рамо с Рибарите.

Преди териториалната битка играчите в трите племена взеха решение кои ще бъдат лидерите през новата седмица. При Рибарите водачеството за пръв път се поема от жена - бизнес дамата Христа. Жътварите и Ловците за втора поредна седмица избраха техни капитани да станат доказалите се състезатели Вайс и Тодор.

Ева срещу Ивайло в битка за оцеляване в „Игри на волята: България”

При старта на важната битка Рибарите започнаха с голяма преднина пред останалите отбори, но Ловците за пореден път доказаха своята амбиция за победа и мобилизираха силите си.

Те наваксаха изоставането и се справиха най-бързо със задачите си, следвани плътно от Рибарите. Жътварите от своя страна дадоха всичко от себе си, но времето не им достигна, за да се справят оптимално с играта.

Рибарите на първи Номинационен съвет в „Игри на волята”

Оспорваната надпревара за територия реши на всички привилегии в Резиденцията през новата седмица заслужено да се радва отлично сработеното племе на Ловците. Добра новина има и за Рибарите, които се насочиха към Стопанството и най-накрая се измъкнаха от тежките условия на Дивата река.

Тяхното място там - без храна, без принадлежности и изложени на природните стихии, ще заемат Жътварите, които се класираха на трето място в битката.

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас - „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 часа, а от вторник до петък в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.