/ NOVA
Голяма изненада очаква участниците и зрителите в следващия епизод на предаването
Първата елиминационна битка във втория сезон на най-екстремното риалити предаване в българския ефир - „Игри на волята: България“ е факт. В сблъсъка за оцеляване един срещу друг се изправиха Елена от племето на Жътварите и Лазаринов от Ловците.

NOVA

Преди да премерят сили в същинското изпитание, двамата състезатели трябваше да определят по един от съотборниците си за съюзник. Той можеше да им донесе ключово предимство в допълнителна игра, включваща стрелба с лък по мишена.

Елена срещу Лазаринов в битка за оцеляване в „Игри на волята: България” по NOVA

Избраниците на номинираните бяха Милен от Жътварите и Вайс от Ловците. Победител стана Вайс, чиито 6 изстрела бяха по-точни и дадоха на Елена ключово предимство в елиминационната игра. Той спечели за себе си и 30 златни гроша.

Напрегнатият елиминационен двубой включваше сглобяване на огромен триизмерен пъзел. Преди всяка част от него участниците преминаваха през различни препятствия.

NOVA

Спечеленото от Вайс предимство донесе минута повече за Елена и тя стартира изпитанието по трасето преди Лазаринов. Въпреки това тя не можа да се пребори с тежките кубове достатъчно бързо и се превърна в първия участник напуснал предаването.

Ловците с първа загуба в „Игри на волята: България”

„В играта не ми достигна физическа сила. Смятам, че имах достатъчно хъс. Не успях да покажа всичко от себе си. Моето участие приключи още на първата битка и нямах тази възможност, но такава е играта“, сподели Елена пред водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев минути след края на елиминационното изпитание.

NOVA

Междувременно животът на Рибарите в местността до Дивата река става все по-тежък, а липсата на храна предизвика тотален срив в духа на някои от състезателите. Племето се намира на ръба на силите си и се чувства напълно безсилно срещу суровите условия на природата.

Ивана и Елена са първите номинирани в „Игри на волята: България”

Ще успее ли нищетата и липсата на храна да мотивира Рибарите и играчите да мобилизират силите си в следващата битка за територии, ще стане ясно в понеделник (14 септември).

Ловците грабнаха победата в първата териториална битка в „Игри на волята: България“

Тогава зрителите ще станат свидетели и на една от най-големите изненади във втория сезон на „Игри на волята: България“,
която ще предизвика силни емоции, не само сред участниците, но и сред зрителите"

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас - „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 часа, а от вторник до петък в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.