/ NOVA
Пилотът Ивайло, инфлуенсърът Ивана и каскадьорката Ваня спечелиха капитанските места в отборите на Рибари, Жътвари и на Ловци
Стартът на най-екстремното риалити в ефира на NOVA тази неделя представи на зрителите племената, профилите и най-любопитните житейски истории на 24-мата нови участници, които ще се борят за оцеляване във втори сезон на „Игри на волята: България“.

Всички те имат различни професии, преминали са през различни изпитания, но имат една цел - победата. Отборът на Рибарите черпи сила от дълбините на морето и живее в ритъма на приливите и отливите, този на Жътварите - събира гордите потомци на на хората, които превръщат трънливата пустош в райска градина, а Ловците са първите, които покоряват природата и подчиняват зверовете на своята воля. 

NOVA

Атрактивните участници се изправиха смело пред първото си комплексно изпитание на арената за капитанското място в трите племена и след оспорвани битки станаха ясни имената на победителите, които ще ги поведат в битката за територия утре вечер.

В „Игри на волята: България“ всичко се решава на арената

Оглавилите племената разполагат с огромна власт - те ще взимат всички важни решения, ще имат двоен глас при номинациите и тяхна ще бъде последната дума при споровете в племето.

„Работих най-различни професии, за да събера средства и да финансирам мечтата си - да стана пилот. Чувството да летиш е усещане за абсолютна свобода. Имам самочувствие, но горе в небето няма място за его.

Моята увереност идва от успехите ми. Спортната ми злоба стига до там, че всеки, който се изправи срещу мен, е враг, независимо дали е мой роднина. Защитавам достойнството си със зъби и нокти“, категоричен е капитанът на Рибарите Ивайло.

Какво се случва с финалистите от „Игри на волята“? (ВИДЕО)

„Заминах за Русия, за да уча журналистика сама, без да познавам страната или да говоря езика. Към момента имам над 100 хиляди последователи в Instagram. Имам много обожатели и за мен няма невъзможни неща. Винаги взимам, каквото искам.

Ако не го взема, значи не го искам достатъчно“, разказва Ивана, капитан на отбора на Жътварите, придобила популярност след участие в риалити формат в Русия, гледан от над 60 милиона души.

NOVA

„Много съм развълнувана, че не просто бях избрана от отбора, а си извоювах капитанското място сама“, сподели каскадьорката Ваня, която стигна последна до пъзела с логото на „Игри на волята“, но успя да го реши първа и да развее гордо знамето на Ловците.

В утрешната битка от 20:00 часа по NOVA племената ще влязат в първата голяма битка за територия, която ще реши къде ще Рибари, Жътвари и Ловци ще прекарат първата седмица от състезанието.

На 7 септември, предстои и специална прожекция на откритата сцена в Царево, където жителите и гостите на града ще имат възможността да проследят първата териториална битка на голям екран.

Гледайте „Игри на волята: България“ всеки понеделник от 20:00 часа,а от вторник до петък в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.
nova.bg