Съвсем малко остава до началото на втория сезон на приключенското реалити на NOVA "Игри на волята". Във втория сезон ще видим съвсем нови водещи, съвсем нови територии и съвсем нови участници. Но докато чакаме да разберем повече, решихме да видим какво се случва с финалистите от първия сезон на шоуто - Добрин, Юлиян и Веско. Вижте още в канала "Social Virals" във vbox7:

Добрин

Добата стана големият победител от първия сезон на "Игри на волята". Екоактивистът продължава да бъде верен на себе си, занимавайки се с проблемите на замърсяването на околната среда, биоразнообразието и веганизма. Междувременно може да видите в профила му в Instagram, че той продължава усилено да се занимава с акробатиката и е станал много, много добър! През юли пък е намерил и време за море, където се е щракнал с две красавици. От текста под снимката пък ни казва, че и плажовете на Гърция са затрупани с пластмаса.
 
Юлиян

При Юлиян повечето неща остават вечни - любовта към спорта, към любимата жена, както и работата му с деца. От Instagram профила му оставаме с впечатление, че той се радва на едно пълноценно лято, пълно с много приятни емоции, усмивки и смях. Също така, че "Игри на волята" му липсват, тъй като е посетил луксозната къща, за която бленуваха и трите племена.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#спомени #memories #sea #finally #familytime

A post shared by 🇧🇬Юлиян Златев🇧🇬 (@ulizlatev) on


Веско

Веско Панчев смяташе себе си за фаворит за спечелването на наградата от "Игри на волята", но се оказа, че знанията по математика от втори клас не са му силата. Е, днес е успешен инфлуенсър в Instagram, а фенове се снимат с него из улиците на градовете, които посещава. Именно от социалната мрежа оставаме с впечатлението, че е прекарал известно време това лято в САЩ. Всъщност още в шоуто той каза, че се е върнал в България, за да си намери жена, но дали си е намерил такава, не става ясно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Върнах се от Америка за да Ви кажа на висок глас ОСТАВКА!!! След толкова дни на масови протести в цяла България, Европа и света не можахте ли да разберете, че не сте желани?!?!! Долни, корумпирани, крадливи, нагли, безморални, безпринципни, отстъпници и предатели на история, род и родина БОКЛУЦИ!!! Тръгвайте си за да не бъдете изметени! Не може да тъпчете, подритвате и плуете по националния флаг, народа, историята, дядовците и бабите ни, майките и бащите ни, майките на деца с увреждания, децата на България и техните мечти! Аз от хубаво не съм заминал в Америка да си търся щастието! За Америка бих се борил, но МАЙКА БЪЛГАРИЯ МИ Е ЕДНА! Бръкнахте ми в най-милото дълбоко в българската ми душа и сърце, а като гледам и на милиони българи в България и по света!!! Нося Ви много “ЛЮБОВ” от българите в Америка и в частност Чикаго!!! БЪЛГАРИЯ Е НАША, а Вие НЕ сте желани в нея, защото не работите за хората! Не забравяйте, че ние сме вашите шефове и ние караме влака! Bulgarian corrupted government it’s time for you to go away! No one wants you anymore! You don’t worth the sweat off my balls! Looks like you want to play, well let’s fucking play... and do me a favor you stupid bastards - bring yourself diapers, because you might need them! See you later....

A post shared by Vesko Panchev (@vesko.panchev) on