С голям интерес продължават Игрите на волята по NOVA
С голям интерес продължават Игрите на волята по NOVA / NOVA
Елена срещу Лазаринов в битка за оцеляване в „Игри на волята: България”

Ивана и Тодор успяха да се спасят след изпитание за баланс на Арената, а Пламен напусна състезанието „Игри на волята: България“ по NOVA.

Номинационният съвет при Ловците премина като престрелка между жени и мъже. Йоанна и Тодор се номинираха взаимно с доводи за неразбирателство и различни гледни точки, останалите разпределиха гласовете си между Лазаринов и Ева. Решението кои да бъдат номинираните остана в ръцете на капитана. С ясни доводи и стратегия, Ева разпредели точките си между Лазаринов и Тодор и определи именно те двамата да са номинираните от Ловците.

Завръщането на племето в Резиденцията беше съпроводено от изненада. Пламен ги очакваше, за да им съобщи, че напуска състезанието за 100 000 лв. „Реших от тук нататък вие да продължите без мен”, каза Пламен. Капитанът Ваня допълни: „Дори и да поискал да се върнеш в племето, племето вече няма доверие в теб”.
Мъжете реагираха остро на появата му и се отделиха, за да не слушат обясненията. Те определиха действията му като истинско предателство.

Новият ден при Рибарите започна с мисъл за това как да се сдобият с храна. Опитите им да хванат риба в реката завършиха с неуспех, но усърдните рибари в лицето на Николай и Станимира започнаха да се сближават.

Поредната мисията на гладните и жадни Рибарите в търсене на храна завърши с неуспех. Появата на стадо крави вдъхна на играчите надежда за малко мляко, но те не успяха да хванат нито една и да я издоят. Това ги смаза психически и в очите на Николай се появиха сълзи. Той не беше единственият, който плака – сблъсък на Екатерина и Ивайло ѝ докараха пристъп на плач и провокираха сериозни разговори в племето.

На Арената в битка за спасение се срещнаха Лазаринов, Тодор, Елена и Ивана. За първи път в „Игри на волята” те имаха възможност да печелят златни грошове – валутата, която се въвежда в състезанието. Те могат да им послужат, какво за закупуване на стоки до крайно необходима подкрепа в ключови моменти в хода на предаването.

Изпитанието, през което трябваше да преминат номинираните включваше балансиране с прът в ръка върху греда с цел да се задържи отвесно кофа с вода. Лазаринов беше първият, който отпадна, а няколко минути по-късно Елена стана вторият участник, който ще се бори за оставането си.
 

С голям интерес продължават Игрите на волята по NOVA
NOVA


Тодор и Ивана останаха в битка за грошовете. В момент на разсейване Ивана обърна своята кофа и Тодор се превърна в победител в изпитанието.

В желанието си да докажат на Ваня колко грешна е капитанската ѝ стратегия двамата с Лазаринов се наговориха да излъжат всички, че са загубили изпитанието.

Кога Ловците ще разкрият лъжата им и кой ще е първият отпаднал в „Игри на волята: България”?

Гледайте утре вечер от 21:00 ч. в премиерния епизод на приключенското риалити по NOVA.