Ловците с първа загуба срещу Рибарите
Ловците с първа загуба срещу Рибарите / NOVA
Първият Номинационен съвет в „Игри на волята: България” по  NOVA извади наяве конфликти при Жътварите. Новият ден за тях започна с разбор на това как са стигнали до тук. Гладът при Рибарите достигна нови измерения, а обилната закуска при Ловците не им попречи да планират как да спечелят предстоящата битка. В отчаян опит да си набавят малко мляко, Рибарите се впуснаха в преследване на стадо овце, но той приключи с неуспех.

Втората номинационна битка срещна на Арената Ловци и Рибари. Двата отбора бяха максимално мобилизирани за сблъсъка, който беше свързан с пренасянето на тежки колони през трасе, пълно с препятствия. Играчите трябваше да се справят по двойки с дървените трупи, а това помогна да се откроят най-силните сред мъжете – Тодор от Ловците и Ивайло от Рибарите. Те успяха да пренесат самостоятелно почти през цялото трасе някои от колоните.
 

Ловците с първа загуба срещу Рибарите
NOVA


Въпреки огромните усилия, които положиха и двата отбора, победата отиде при гладните и жадни Рибари. Успехът в отбора на Рибарите не промени отношението им към капитана Ивайло.

Второто място на Ловците ги изпрати на Номинационен съвет. Загубата им доведе до първи сериозни сблъсъци между капитана Ваня и Тодор.

Кои двама ще бъдат номинираните при Ловците и къде е Пламен?

Гледайте по NOVA утре вечер от 21:00 ч. в новия епизод на „Игри на волята: България”.