Ева напусна "Игри на волята: България"
Ева напусна "Игри на волята: България" / NOVA
Ивайло продължава напред в най-екстремното шоу, а в понеделник двама нови участници се присъединяват към приключението
Многокомпонентно изпитание тества способностите и волята на Ева и Ивайло във втората елиминационна битка на „Игри на волята: България“ по NOVA. Двамата се изправиха един срещу друг готови за победа, но гражданският пилот се представи по-убедително и продължи напред в играта. По този начин Ева се превърна във втория участник, разделил се с екстремното шоу.

Преди битката двамата номинирани получиха шанса да изберат своите Съюзници, като Ева от Ловците реши да получи подкрепата на Тодор, а Ивайло от Рибарите гласува доверие на Станимира. Изборът на бившия капитан предизвика бурни емоции в племето и по-специално у Николай, който се почувства пренебрегнат.

Ева напусна "Игри на волята: България"
NOVA

В играта Съюзниците изпитаха точността си, опитвайки да вкарат четири топки в четири различни коша. Те се хвърлиха в битката с много хъс за победа, но Станимира беше по-бърза в стрелбата и спечели предимство за Ивайло, както и 30 гроша за себе си.

Ева напусна "Игри на волята: България"
NOVA

Същинският сблъсък започна с мобилизация на силите и потенциала на номинираните състезатели. Елиминационното изпитание тества паметта, силата, съобразителността и концентрацията на двамата играчи. След спечелената от Станимира преднина, Ивайло си осигури водачество в битката. Въпреки че Ева успя да навакса след затрудненията си в началото, хладнокръвието и увереността на противника ѝ от Рибарите не успяха да го спрат по пътя му към победата.

Ева напусна "Игри на волята: България"
NOVA

„Битката не беше лесна и за мен беше чест да се изправя точно срещу Ивайло. Смятам, че по-добрият трябва да победи. Такава е играта и той се представи блестящо в нея“, сподели напусналата „Игри на волята: България“ Ева от племето на Ловците.

В понеделник предстои нова териториална битка, в която ще бъде решено къде ще живеят Рибарите, Ловците и Жътварите през новата седмица. Тогава предстои и нова изненада за състезателите – към тях ще се присъединят двама нови участници. От кое племе ще стане част всеки от тях и какво им предстои?

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.