Ева и Ивайло ще се борят за оцеляване утре
Ева и Ивайло ще се борят за оцеляване утре / NOVA
Оспорвана битка за спасение определи двамата участници, които ще се борят за оставане във втората елиминационна битка на „Игри на волята: България“. Ева от племето на Ловците и Ивайло от Рибарите ще се изправят в директен сблъсък, който ще изпита волята и уменията на двамата играчи утре вечер.

Преди избора на двамата номинирани, спорове за храна белязаха отношенията между Ловците. В началото на съвета Тодор за пореден път изрази мнението си, че жените в племето не притежават нужните качества, за да водят. Вотът на Ловците определи Тодор и Ева да отидат на елиминационна битка срещу Рибарите. Гласът на капитана беше решаващ, тъй като той можеше да се спаси, но избра да се изправи пред поредно предизвикателство.
 

Ева и Ивайло ще се борят за оцеляване утре
NOVA

До избора на двамата играчи се стигна след битката включваща висене на дънер с различни нива на трудност. На седмата минута Ивайло се отказа от изпитанието, превръщайки се в първи претендент за напускане на играта. На двадесет и шестата минута силите на Ева не достигнаха и тя се присъедини към гражданския пилот, с когото ще се срещнат на Арената отново утре.

По време на играта Тодор направи жест към гладните Рибари като се пусна от своята греда, осигурявайки победата за Александър. По този начин племето получи възможността да закупи храна със спечелените грошове и за първи път си легна сито.

Кой ще напусне приключението и предстоят ли нови сблъсъци в племената – гледайте утре вечер в „Игри на волята: България” от 21:00 ч. по NOVA.