Оказва се, че астрологията може да ни помогне и в избора на дрехи, материи и цветове. А за тези, които вярват в "написаното от звездите" е изключително важно да са в хармония със знака си. Каналът "Natalis Beauty" във vbox7 показва най-подходящото за нас облекло според зодиакалния знак:

Овен

Овните за надарени с природна красота, сила и харизма. Дори без грим и прецизно подбран тоалет, те приковават вниманието върху себе си. За да отива на натурата им обаче, нека подбират ярки цветове, флорални мотиви, естествени материи и удобни обувки.

Телец

Телците са очарователни заради тяхната енергия, жизнерадосност, лъчезарност и вечна усмивка. Те ще бъдат най-атрактивни, ако избират комфортни дрехи в естествени цветове, включително много добре им подхожда бялото. Трябва да се чувстват удобно, за да излъчват позитивизма си. Никакви неудобни токчета, тесни дрешки и стегнати материи.

мода
iStock/Getty Images

Близнаци

Близнаците са свободолюбиви с много силно изразена вариация в емоциите. Те трябва да подбират тоалетите си спрямо моментните си настроения, така че дрехата да е отражение на душата им за днешния ден и миг. Ето защо не е хубаво да избират какво ще облекат от преден ден.

Ето какво ще виждаме навсякъде тази есен (ВИДЕО)

Рак

Раците са познати със своята чувствителност, загриженост, емпатия. Не подбирайте тъмни нюанси в дрехите. Спрете се на пастелни тонове, светли цветове, натурални мотиви.

Лъв

Лъвовете са всеизвестни с това, че искат да са център на вниманието, да блестят винаги! Те си падат по изчистените дрехи, но с един крещящ акцент - детайл, който да приковава вниманието. Ще комбинират черна рокля с ярка обувка, Бяла риза с огромно деколте, дори пуловерът има нужда от шантава брошка във формата на пудел.

Дева

Девите обичат спретнатите, подредени тоалети. Те са си такива - перфекционисти до мозъка на костите си. За да разчупят обаче, е добре да се самопровокират като към класическия костюм сложат една интересна брошка, а към роклята - яркожълт колан например.

Везни

Представителите на зодия Везни са балансирани, дават много спокойствие на хората и вдъхват хармоничност във всичко, с което се захванат. Те трябва да спазват изчистената и елегантна линия, която им отива много. Но винаги да слагат и по-щипка личен почерк. Например, класическата черна рокля да комбинират с любимия си парфюм, а към костюма да добавят интересно фишу.

мода
iStock/Getty Images

Скорпион

Скорпионите са магнетични и дори да го прикриват умело, те обичат да доминират над околните. Провокативни кройки, кожени дрехи, дори уж класическата тениска ще бъде с по-различен надпис. На тях им отива много черният цвят!

Стрелец

Оптимисти, забавни, диви и щастливи! Големи сладури са Стрелците. Много са чаровни, но често избират грешен грим, твърде натрапчив парфюм, прекалено екстравагантна дреха. Нека се спрат на малко по-меки тонове, класически форми и това ще промени визията им невероятно много! Всички ще го забележат.

мода
iStock/Getty Images

Козирог

Козирозите не обичат да привличат внимание. Ще заложат на нещо в черно, широк анцунг, стара тениска. А не бива! Толкова са красиви! И тяхната красота извира отвътре. Нека я подсилят с по-ярък цвят рокля, висок рок и очна линия.

Водолей

Водолеите са страшни индивидуалисти. Те искат да имат уникални дрехи и ако видят някой със същата блуза като тях по улицата, са готови да я ихвърлят в кофата за боклук! Най-добрият вариант за тях е да се спират на марки и магазини с лимитирани колекции или да намерят перфектната шивачка, която да шие дрехите им по поръчка или да премоделира купени вече аутфити в нещо с повече личен почерк.

мода
iStock/Getty Images

Риби

Романтичните Риби ще познаем навсякъде. Те се носят като приказно видение. Ефирни рокли в лилави нюанси, токчета в зелени тонове, бледи цветове и много въздушност - определено трябва да акцентират върху това.

мода
iStock/Getty Images


И още:

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

Изберете цвят „жив корал“, за да сте модерни (ВИДЕО)

Разкриха кои са перфектните цветове за първа среща

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук