Кафява кожа, овърсайз якета, обувки със заострени върхове и много неутрални опушени нюанси върху очите - всичко това и още много ще виждаме навсякъде тази есен. Какво друго ще бъде актуално и модерно през настъпващия вече нов сезон ни разказва Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео:

Флорални мотиви

За пореден сезон флоралните мотиви ще бъдат на мода. Този път ги виждаме по миди и макси рокли от ефирни материи с много воали и къдрици. Дайте им шанс обаче. С дълъг ръкав, без големи деколтета, с тъмни основи и ярки ситни цветя, тези рокли се комбинират чудесно с боти, кубинки и кецове.

Каре


Карето е класика, но този път в много модерен прочит. Комбинация на различни по цветове и големини карирани принтове под формата на костюми от сака и панталони, дълги поли и рокли ще виждаме навсякъде около нас.

Каре
iStock/Getty Images

Кафява кожа

Кожените дрехи през хладните месеци винаги са актуални, но този път можем да разчупим спокойно и да се спрем не на черно яке, а на такова в кафяв нюанс.

Кадифени костюми

Бъдете по-различни в офис среда. Спрете се на класическа кройка костюм, изработен от кадифе. Изглежда модерно, различно и много луксозно.

Овърсайз якета

Ако до скоро избирахме яке, което хем да топли, хем да подчертава фигурата ни, то сега тенденциите ни предизвикват да се спрем на комфорта от големи обеми при връхните дрехи.

мода
iStock/Getty Images

Аксесоарите

Чанти

През пролетта и лятото бяха много модерни малките чантички в ярки цветове, в които едва подбирахме само червило. През есента се завръщат огромните чанти, тип “торби”, без стегнати форми, изработени от кожа, побиращи огромно количество багаж.

Обувки

През есента на 2019 трябва да подберем поне един чифт обувки със заострен връх, съветват модните експерти. Удобните футуристични маратонки продължават да бъдат актуални, но за елегантност на визията изберете поне един чифт с остър връх.

Колани

Тънката талия винаги е била модерна и желана от дамите. Сега обаче модата но предизвиква да я подчертаем като се спрем на хубав, широк колан, който да пристегнем в талията, след като облечем сакото или тренчкота си.

Гримът през есен 2019

Тази есен ще виждаме страхотно матови червени устни в по-тъмната и студена гама. Малиновите нюанси биват изместени от дълбоките винени цветове, а блясъкът по устните отстъпва място пред матовия финиш.

червило
iStock/Getty Images

Освен това ще се обърне все по-голямо внимание на подценявания досега руж. Изчистено, минималистично лице без много грим по очите и устните, но със свежи бузки, румени и докоснати от ружа - това е един от основните трендове.

Миналото среща бъдещето - така може да се опише акцентът по очите - графически грим, който хем е много ретро, от 60-те години, хем е доста футуристичен.

Опушен и неутрален пък ще бъде вечерният грим на дамите през есента на 2019. Предимно матов, с леки сатенени отблясъци тук-там, но нищо фрапантно.

Косата през есен 2019

Стане ли дума за цветове, косата тази есен е вдъхновена от нюансите, които забелязваме и в природата. Червените цветове в косите са тотален хит - меки и топли, като добре узрял плод.

коса
iStock/Getty Images

Русото отново е на мода, но в по-платинени тонове.

Шоколадово кафявото ще изкушава в гривите ни.

Дължините са средни към дълги.

Ще за актуални централните пътища с права коса, както и много дълбоките пътища на една страна.

Ниските елегантни опашки са тотален хит, както и ултра високите конски опашки.

За финал - меките вълни - красиви, сякаш натурални и все пак прилежно подредени.

И още:

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)


Dior: Висшата мода не трябва да бие на очи, тя е вечна (СНИМКИ)

Модна къща изтегля суичър, за който се смята, че окуражава самоубийството (СНИМКА)

Какво ще виждаме навсякъде около нас през 2019? (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук