Лана Роудс оглави класацията за най-търсените порно актриси в платформата за филми за възрастни. Наскоро американката пусна видео, в което разкрива какво я привлича в мъжете и какво търси в потенциалните си партньори. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
Във видеото 23-годишната красавица признава, че ѝ е писнало да бъде сама и мечтае да открие любовта на живота си. Е, какво търси в един мъж най-търсената порно актриса?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone’s favorite step sis @fashionnova AD

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on


"Аз съм жена, която изкарва сама парите си, затова професията му не би ме интересувала. Нямам нужда да ми се дава каквото и да е", започва Лана. Но признава, че има три неща, които са определящи за нея. Кои са те?

Привличането

"Обичам тази химия и това да бъдеш привлечен - имам нужда от това и ако го няма, няма да се получи нищо", коментира Лана. По думите ѝ и да седи срещу нея най-секси мъжът в целия свят, ако не усети химия, двамата не биха имали бъдеще.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone’s favorite step sis @fashionnova AD

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on


Хумор

"Второто нещо е да можем да се смеем заедно. Сходното чувство за хумор е нещо много важно за мен", категорична е актрисата. И явно има причина да го каже, тъй като признава, че е имала десетки връзки в миналото си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch is served 🍽 @fashionnova AD HAPPY SATURDAY BABZ 💙

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on


Да не я използват

За финал брюнетката си пожелава мъж, който да не я използва и да не е с нея заради парите ѝ. "Дори преди да стана известна, с мен са били мъже, които са искали да ме използват по някакъв начин. Сега е още по-зле, защото имам и пари. Просто искам някой да има истински и чисти чувства към мен", емоционална е тя. Но допълва, че иска мъжът до нея да е нейният най-добър приятел, но и да правят заедно страхотен секс.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sheesh I’m a dirty girl 👧🏻 who want some PS bath water? 😂😂😂

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on