Кои са най-популярните порно митове, в които вярваме
Кои са най-популярните порно митове, в които вярваме / ThinkStock/Getty Images

Независимо дали сте почитатели на садо-мазото или оргиите, гледането на порно няма да ви е от ползва за сексуалния опит и преживявания, пише в. "Дейли стар".

Филмите за възрастни понякога изглеждат забавни с палавите БДСМ сцени и изобилието от готови на всичко фермерки-красавици, но в действителност могат да влошат креватните изпълнения на обикновените хора, тъй като им насаждат нереалистични представи. Порното хвърля в заблуда дори възрастните, какво остава за армията от разгорещени тийнейджъри, за които достъпът до филми и клипове с подобно съдържание е само на един бутон разстояние.

Секс митовете, които убиват секса

Документалният филм Sex In Class ("Секс в клас") разкрива, че продукциите за възрастни "промиват мозъците" на новото поколение, което не може да научи от тях нищо за здравословните и лишени от свян креватни практики.

За да разбие някои от най-популярните порно митове, изданието предлага мнението на експерти, които тълкуват подвеждащите послания, изпращани на простосмъртните от подобен род филми.

Митовете за секса, в които упорито вярваме

Всеки е готов за секс, винаги

Ако сте на планетата Порно, няма значение дали сте в офиса или в обществения транспорт - всички винаги са готови да се отдадат на сладострастие. Ако повярват на това, младите мъже на планетата Земя ще бъдат много разочарования първия път, когато контрольорката в автобуса не им предложи "ръчно обслужване".

Научни истини зад митовете за секса

Никой никога не носи бельо

Ако се вярна на порното, под дънките мъжете обезателно са по мъжество, а ако жените изобщо си правят труда да слагат бельо, то обикновено е подобие на прашки от конец за зъби. Експертите коментират, че ако планетата Порно беше реално място, бизнесът на "Марк и Спенсър" щеше да е обречен. Всички приличат на Барби и Кен.

Планетата Порно обикновено е лишена от косми, целулит, естествени гърди, тресящи се меса, и изобилства от плоски кореми и стегнати мускули. Реално ли е това?, питат експертите.

Най-големите митове в секса

Всички мъже са горди собственици на "трети крак"

Всички пениси на планетата Порно трябва да са с приблизителна големина, достатъчна да запълни гардероб. На планетата Земя средният размер на мъжкия полов орган в ерекция е между 13 и 15 сантиметра, които са напълно достатъчни, за да задоволят повечето жени. Прелюдията към секса е отживелица

Ако загледате стари порно филми, ще откриете зачатък на сюжетна линия или бегъл опит за емоционално съблазняване, преди героите да "се награбят". Този развой на сексуалните събития не съществува на днешната планета Порно. На нея оралният секс идва преди ръкостискането, пълната пенетрация - преди въздушната целувка, а аналният секс - преди героите да споделят имената си.

Най-разпространените гафове по време на секс

Никой не използва презервативи

Звездите на порно филмите преминават през щателни прегледи за предавани по полов път болести. Това е причината в тези филми рядко да се появяват презервативи. Според експертите това е жалко, защото ако има нещо, което неопитните младежи биха могли да научат от планета Порно, това е как да поставят кондом, без да изглеждат смущаващо непохватни.

Д-р Фиш потвърждава и разбива митове за секса

Аналният секс е очакван завършек

Да, ако сте на планетата Порно. В реалния свят обаче не всички дами са почитателки на този вид секс и няма да повярват, ако мъжът им сподели, че просто се е "подхлъзнал". Извън планетата Порно практикуването на анален секс изисква предварително обсъждане (и вероятно голямо количество лубрикант). В крайна сметка, отбелязват експертите, има много други начини, по които партньорите да си доставят удоволствие, без да "копаят" там, където не грее Слънцето.

Източник: БТА