Как би изглеждала порноиндустрията в бъдеще? (ВИДЕО)
Джеди Валес е създадена от технологичната компания Camasutra VR и сайта за възрастни YouPorn. Целта на създателите е да покажат чрез Джеди как би изглеждала порноиндустрията в бъдеще. Каналът "Скандално" във vbox7 показва първата анимирана порнозвезда:

Вицепрезидентът на YouPorn Чарли Хюз все пак уверява: „Нямаме намерение да заменим порноактьорите с изкуствен интелект“.

Валес има над 23хил. последователи в „Инстаграм“, но не бихме казали, че снимките й са еротични. Още със създаването на профила момичето е написало, че веднъж щом събере 1млн. последователи, ще пусне еротичен филм в сайта за възрастни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

like this if you like this 😘

A post shared by Jedy Vales (@jedyvales) on


Секс робот има топла кожа и чертите на Анджелина Джоли като Лара Крофт

Но идеята среща критики не само от порноактьорите, но и от зрителите, които не одобряват присъствието на Джеди в социалните мрежи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the naked version of this is better and was worth almost getting kicked out of my gym

A post shared by Jedy Vales (@jedyvales) on


Виновни ли са жените, че мъжете гледат порно?

Чарли Хюз споделя, че да промотират неща, които не са истински в социалните мрежи е в основата на социалните мрежи. Според него е отминало времето, когато изкуствения интелект се използваше във филми и анимации. Хюз казва, че за компаниите е трудно да бъдат инфлуенсъри в социалните мрежи. Поради тази причина, може би създаването на профили с изкуствен интелект е начина, по който ще привлекат повече потребители към сайтовете си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i guess all i would bring on the trek is my phone and my underwear ~beam me up, scotty~

A post shared by Jedy Vales (@jedyvales) on