/ iStock/Getty Images
Порнозвездите са експерти в секса. Така че когато представители на бранша решат да споделят интимни тайни и препоръки, е добре заинтересованите да се вслушат в тях. В свое скорошно видео в Ютюб колумбийската еротична актриса Есперанса Гомес разкрива коя е основната грешка, допускана от мъжете в спалнята, пише в. "Дейли стар".
 
Според 39-годишната Гомес твърде много представители на силния пол "кръшкат" от любовната дигра.

Разкриха най-популярната поза за секс
"Доста мъже не си дават труда да научат как да предразполагат и съблазняват жените. Повечето от тях просто искат да "карат направо", споделя еротичната актриса.
 
Гомес съветва представителите на силния пол да намират повече време за "мръсни думички", за да настроят партньорките си за интимност, преди да преминат към еротично докосване.

Кама сутра - култура или наръчник с пози
"Жените искат да им нашепват неща, които събуждат желанието им за секс. Харесва ни да чуваме съблазнителен мъжки глас. Обичаме също да бъдем докосвани", казва порнозвездата.
 
Ако мъжът вече е успял да настрои жената за интимност, следващият ход, който може да приложи, е някоя от актуалните напоследък техники. В последно време на популярност сред двойките се радват позата "Русалка" - мъжът коленичи и повдига таза на партньорката си, а тя поставя краката си върху рамото му, както и тантрическият секс.

И още:

Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса

Четири пози в секса, които жените не харесват

Експерти развенчават митове за оралния секс

Следвайте тези съвети и ще правите повече секс

И това го има по света: Двойка достига до оргазъм само с гушкане

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА