двойка ръце
двойка ръце / Thinkstock/Getty Images
Тексаската двойка Мелани и Скот Маклюр достигат до невероятни оргазми, само чрез нежно прегръщане, благодарение на постигнатата химия между тях, пише в. "Метро".

Разкриха кои двойки се радват на най-много оргазми

Ако единият от тях достигне любовен екстаз в същата стая, дори и без да се докосват, и другият започва да изпитва висшата наслада.
47-годишният Скот доверява, че благодарение на специфичните тантрични техники които използват заедно с Мелани, могат да достигнат до оргазъм без секс, а само чрез дишане, прегръщане и допир. Дори само звукове и определени споделени вкусови усещания могат да ги пратят в полов екстаз.

Сега двойката преподава в специални курсове на другите хора как да достигнат до тяхното състояние на пълен синхрон в половите изживявания. Докато тренирали с двама приятели на открито, Мелани, Скот и новото попълнение получили оргазми от разразили се светкавици.

Има ли разлика между женския и мъжкия оргазъм? Вижте тук

Скот и съпругата му се хвалят, че оргазмите им траят с часове. Но не всичко въвряло по мед и масло за тексасеца. Преди години той страдал от преждевременна еякулация.

Захванал се с тантричните практики, за да стане по-добър любовник. Той и съпругата му така се усъвършенствали, че стигали до екстаз по най-необичайни за околните начини.

Вижте още:

Разгадаха тайната на женския оргазъм


Ето какво най-много искат мъжете в леглото

Защо жените имитират оргазъм?

Правете секс с чорапи за повече оргазми
БТА