След не много сполучлив секс много жени търсят причината в мъжа. Но дали винаги вината е в силния пол?! Според редица изследвания възбуда без удовлетворение се отразява отрицателно върху здравето на нежния пол.

Шест женски грешки в секса

И обратно, жените, които редовно изпитват силен и разнообразен оргазъм, не само са в добро здраве, но и изглеждат забележително. За да се насладите на невероятна нощ с любимия човек до вас, ви предлагаме 7 факта за женския оргазъм.

Колко секс искат мъжете и жените?

7. Сексуалното самочувствие на жената се отразява на нейните оргазми

Колкото по-ниско е самочувствието на жената, толкова по-трудно човек се отпуска в леглото. Това неминуемо се отразява върху сексуалното изпълнение и крайната цел - насладата.

6. Жените, които експериментират в леглото, достигат по-често до оргазъм

Ако имате проблем с достигането до оргазъм, помислете за разнообразяване на любовната игра. Редуване на позите, включване на забавни секс играчки - всичко би могло да помогне.

Изненадващи факти за женския оргазъм
netinfo

5. Оргазмът става все по-добър с възрастта

Не си мислете, че младостта е единственото време, в което ще ви се случват игриви неща в леглото. С напредване на възрастта нещата стават все по-хубави и не само - оргазмът става по-лесно достижим с възрастта.

4. Ако намерите G-точка, ще подобрите шансовете за оргазъм

Множество изследвания показват, че ако знаете къде точно се намира вашата G-точка, това ще ви носи разтърсващи оргазми всеки път.

3. 30% от жените имат проблем с достигането до оргазъм

Ако някога сте имали проблем с достигането до оргазъм, спокойно, не сте сами. Има много жени по света, които имат същия проблем.

Изненадващи факти за женския оргазъм
netinfo

2. Употребата на презервативи не влияе на качеството на оргазма

Според редица митове кондомите влияят на качеството на оргазма. Истината е, че презервативите могат да помогнат на двойката да достигне зашеметяваща кулминация.

1. Оргазмите облекчават болката

По време на оргазъм се отделя окситоцин, който релаксира тялото, влияе добре на различни емоционални състояния, а и има болкоуспокояващ ефект.

Така че скъпи жени - явно оправданието „боли ме главата", вече няма да минава пред половинките.

Вижте още:

До какво води липсата на секс?

На колко години сексът е най-хубав?

Цветът на бельото разкрива сексуалния темперамент

Всички лъжем, когато става дума за секс

По-добре лош секс, отколкото никакъв

Изненадващи факти за женския оргазъм
netinfo