/ Thinkstock/Getty Images
При мачовците били наблюдавани 3,5 оргазма седмично, докато при дамите - 2,1.
Обширно изследване на фирмата за презервативи "Дюрекс" във Великобритания установи, че най-удовлетворяващ секс имат двойките, които живеят на семейни начала, като в 88 на сто от случаите те достигат до оргазъм поне веднъж седмично.

Колко минути продължава добрият секс?

При женените двойки 58 процента достигат до оргазъм поне веднъж седмично, докато при незадомените процентът е 57 на сто.
Констатирани били доста големи разлики между мъжете и жените в национален мащаб. При мачовците били наблюдавани 3,5 оргазма седмично, докато при дамите - 2,1.

Има ли разлика между женския и мъжкия оргазъм? Вижте тук

Освен това лондончани достигат по-често до оргазъм, в сравнение със средната норма за страната, пише в. "Метро".

Според събраните данни 71 процента от жителите на Лондон получават сексуална наслада поне веднъж седмично. В същото време средностатистическият процент за жителите на Великобритания е 62 на сто.
Но не всичко било цветя и рози в Лондон. В столицата се разигравали най-много симулирани дамски оргазми - 17 на сто от лондончанките доверили, че преиграват насладата поне веднъж седмично при средна норма за страната от 10 процента.

Защо жените имитират оргазъм?

В същото време проучване, поръчано от компанията за презервативи SKYN , установи, че мъжествеността на средностатистическия британец се е удължила изненадващо с 2,54 сантиметра от 2015 година насам, съобщава в. "Метро".

От него проличало, че при мъжете на възраст между 18 и 34 години, при среден размер на пениса от 13,1 сантиметра през 2015 година, се е достигнало до забележителните 15.6 сантиметра в наши дни.

Размерът на мъжкото достойнство не е най-голямата грижа на силния пол

Проучването на компанията за презервативи обхванало 3037 сексуално активни мъже, като то се доверило на техните собствени измервания.

Нарастването на мъжките размери за толкова кратко време не може да намери рационално обяснение. Някои шегаджии го свързват с освобождаващото въздействие на Брекзита.

Разкриха колко сантиметра радват жените... под завивката

Други, по-скептично настроени люде, изтъкват обстоятелството, че анкетираните сами са предоставяли данни за своята мъжественост, при което те спокойно са могли да надпишат някой и друг сантиметър.

Още по темата с оргазмите и секса:

Разгадаха тайната на женския оргазъм

Правете секс с чорапи за повече оргазми

Секс, женски гърди и още 4 неща, които гарантират дълголетие на мъжа


Изненадващи факти за женския оргазъм
БТА