Гледането на женски гърди и правенето на много секс са сред нещата, които осигуряват дълголетие на силния пол
Гледането на женски гърди и правенето на много секс са сред нещата, които осигуряват дълголетие на силния пол / Thinkstock/Getty Images
Гледането на женски гърди и правенето на много секс са сред нещата, които осигуряват дълголетие на силния пол, пише в. "Метро", цитирайки публикация в специализираното издание "Медикъл дейли". То изброява шест неща, които удължават значително живота на мъжа.

Гърдите - най-чаровното оръжие на жените

Вторачването в дамския бюст осигурява на потомците на Адам положителни емоции, равносилни на тези, предизвикани от контакта с миловидни домашни любимци.

Как трябва да изглеждат перфектните женски гърди

На второ място са поставени мъжките оргазми. Редовното им достигане може да увеличи живота на мъжа от три до осем години. Редовният секс намалява риска от смърт при силния пол с 50 процента, тъй като освен всичко друго, се преборва със стреса.

В списъка на гарантиращите дълголетие неща влиза и бракът. Колкото по-дълго е женен един мъж, толкова повече се увеличават шансовете му за дълъг живот.

Учени: Без секс мъжете ги чака ранна смърт

Бащинството също се отчита като изключително благоприятен фактор. Мъжете и жените с едно дете са по правило с по-дълъг живот от бездетните си връстници, установило изследването.
Когато мъжете са отговорни пред себе си и близките си, те също увеличават дълголетието си.
И последният фактор - лекото надебеляване. Закръглените чичковци, според изследването, по-рядко боледували от рак на простатата и от сърдечносъдови заболявания.

Вижте още за здравословните ползи от секса, които не важат само за мъжете wink

"Тренираме" 657 мускула в тялото си, когато правим секс

Установиха как действа редовният секс на хората


Ползите от секса се увеличават с още една

Шумният секс е полезен, съседите да проявяват търпение
БТА