Две трети от 4000 анкетирани изказали мнението, че добрият секс трябва да трае 15 минути.
Две трети от 4000 анкетирани изказали мнението, че добрият секс трябва да трае 15 минути. / Thinkstock/Getty Images
Сексът на средностатистическия британец трае по-малко от времето, необходимо за сваряването на едно яйце, тоест по-малко от 10 минути, пише в. "Метро".

Изданието цитира национално изследване, от което проличало, че средностатистическият акт на британеца може да се удължи и до 19 минути, ако към него бъде прибавено и времето, посветено на любовната игра. Това значи, че поданикът на Нейно Величество посвещава почти половината от времетраенето на своя любовен акт, за да "влезе в настроение", пише таблоидът.

Няколко секунди или цяла нощ?

Проучването било поръчано от фирмата за секс играчки "Лавхъни" и в него участвали 4000 души. От него проличало, че една четвърт от британците са по-издръжливи в постелята и са им необходими 20 минути. Две трети от интервюираните изказали мнението, че добрият секс трябва да трае 15 минути.

Времето за секс непрекъснато намалява за британците и само една трета от участниците в анкетата доверили, че имали споделени оргазми.

Разгадаха тайната на женския оргазъм

От проучването станало видно, че три четвърти от мъжете достигали до оргазъм по време на полов акт, докато този процент при жените бил 28 на сто.

Още секси теми:

Оралните ласки под душа ще ви открият нови удоволствия, обещава ни сексолог

Какво е секс по френски и има ли табута за французите?

Пет пози, които жените не харесват

Колко секс искат жените?

Ако искате редовен секс, избягвайте тези храни и напитки
БТА