Какво е съвременен секс по френски и с какво се различава от американския например? Отговор на този въпрос дава френската експертка на сексуална тематика Мая Мазорет.
Какво е съвременен секс по френски и с какво се различава от американския например? Отговор на този въпрос дава френската експертка на сексуална тематика Мая Мазорет. / ThinkStock/Getty Images
Какво е съвременен секс по френски и с какво се различава от американския например? Отговор на този въпрос дава френската експертка на сексуална тематика Мая Мазорет.

Французите започват със секса, след това ходят на срещи

Основният момент в начина, по който французите възприемат секса, е в това, че хората във Франция са докрай откровени и непосредствени. "При нас липсват всички ритуали на предхождащи секса срещи. Ние просто започваме със секса", споделя Мая Мазорет, която е категорична, че не бива да се губи излишно време по ходене на срещи, ако хората, например не си подхождат сексуално.

Французите са по-разкрепостени

Французите са изключително разкрепостени. Те не свързват секса с морално-етични ценности. Ето защо понякога те възприемат по-лесно идеята за изневяра и от своя, и от страна на партньора си.

Французите и оралният секс

Оралният секс е компонент от сексуалния акт, но само компонент. Мая Мазорет намира за извънредно странно хората да правят само орален секс, тъй като единият партньор не получава сексуално удоволствие. Според нея оралният секс не е нещо толкова интимно, колкото го смятат някои хора. Интимност е да споделиш нещо, което не си казвал на никого, казва Мая.

Има ли табута в секса за французите?

Французите все пак имат своите табута в секса. За тях разговорите за мастурбация са табу. „Считаме, че мастурбацията или гледането на порно идват тогава, когато човек няма избор, когато е претърпял неуспех в отношенията и личния живот“, твърди Мая Мазорет, която все пак счита, че с помощта на разговори за мастурбацията човек може да разбере много за себе си.

Колко време ѝ трябва на една французойка?

На французойките не им трябва повече от половин час, за да поискат да правят секс с някого, с когото са се запознали малко преди това. На въпрос дали това не е твърде бързо, тя отговаря, че това е горе-долу времето, необходимо да се убедят, че мъжът не е психопат. Е, когато се запознаеш с някого по време на вечеря с приятели, е редно да изчакаш десерта и кафето.... 

Още секси теми:

Любимите пози в секса издават тайни за характера


Сексуалният темперамент според зодията

Най-популярните секс униформи

Пет пози, които жените не харесват

Мъжете имат по-нестандартни сексуални интереси от жените

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС