/ ThinkStock/Getty Images
Много се пише за секс позите, които носят както разнообразие в леглото, така и мощни оргазми на дамите. Оказва се обаче, че едни от най-популярните пози не позволяват на дамите да достигнат до връхната точка на удоволствието. Те са идеални за начало на любовния акт, но не и за разтърсващ финал.

Разкриха какво помага за повече оргазми

Кучешката поза е една от най-разпространените и предпочитани от много двойки. Тя е любима на мъжете. Тя дава възможност за максимално дълбоко проникване, което в много случаи е болезнено и дискомфортно за дамите.

с
ThinkStock/Getty Images

И обратно – позата Лъжички не е най-добрия вариант, защото проникването често не е достатъчно дълбоко и често не е достатъчно за мощен оргазъм при дамите.

За мощен оргазъм: Най-трудната секс поза, която води дамите на седмото небе (СНИМКА)

секс
Thinkstockphotos

При мисионерската поза мъжете достигат лесно до оргазъм. Това е и най-естествената поза, при която триенето и контактът са плътни. Недостатъкът, че при нея е невъзможна клиторната стимулация, а тя носи най-голямо удоволствие за жените.

секс легло
Thinkstock/Getty Images


Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса 

Обърнатата ездачка също не е възможно най-добрият вариант. Изглежда секси, но при нея недостатъкът е същият като при мисионерската поза. Освен ако дамата сама не си осигури тази стимулация. Това не би било проблем за по-разкрепостените, но много са жените, които се срамуват да „допълнят“ собственото си удоволствие пред партньора си.

Какво издава за характера ви любимата ви секс поза?

Сексът в изправено положение изглежда изключително страстен, но изисква прилична физическа форма, за да се случи по фантастичния начин, който виждаме по филмите.

Сред популярните фантазии на дамите за интимност извън спалнята са сексът на плажа и на сватба
ThinkStock/Getty Images

Оргазъм в тази поза при жените трудно би могъл да се достигне, защото двойката се опитва да пази баланс, а мускулите се напрягат прекалено много. Най-малкото е разсейващо.

Още секси теми:

Ето колко секс е необходим на една жена, за да се чувства пълноценна

Има ли мъже, които не искат секс? (ВИДЕО)

Една от най-популярните секс пози се оказва опасна за мъжете

Осем причини да правите секс всеки ден

Следвайте тези съвети и ще правите повече секс

Четири пози в секса, които жените не харесват

Експерти развенчават митове за оралния секс

Младите мъже се оплакват от твърде много секс

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук