/ ThinkStock/Getty Images
Министър ще предложи "кучешката поза" да се забрани със закон
Южноафриканският министър на здравеопазването Аарон Моцоаледи призова гражданите да избягват "кучешката поза" в секса, заявявайки, че тя може да предизвика сърдечен и мозъчен удар при мъжете. За това сочат резултатите от проучване на Министерството, което то е провеждало в продължение на три години.

Най-опасните пози в секса

"Кучешката поза" е най-трудната и най-стресираща за мъжът. Прилагам само част от изследванията, които ще бъдат публикувани на уебсайта на министерството", докладва министърът.

За мощен оргазъм: Най-трудната секс поза, която води дамите на седмото небе (СНИМКА)

А любимите секс пози на мъжете...

Той обръща внимание на това, че поза, в която мъжът при полов акт коленичи или стои прав, причинява силно изпомпване на кръвта, което пък предизвиква стрес, умора или "запушване на вените на краката", което от своя страна води до инсулт. "Това е причината, поради която женените мъже в Южна Африка умират и оставят своите жени", добавя той.

ф
ThinkStock/Getty Images

Какво издава за характера ви любимата ви секс поза?

Моцоаледи заяви, че възнамерява да предложи на Министерството на вътрешните работи да забрани тази поза със закон. Според него тя може да се практикува на Свети Валентин (Денят на влюбените) или в други специални случаи, но не всеки ден.

Още секси теми:

Осем причини да правите секс всеки ден

Следвайте тези съвети и ще правите повече секс

Четири пози в секса, които жените не харесват

Експерти развенчават митове за оралния секс

Младите мъже се оплакват от твърде много секс
 
БГНЕС