Сексолози съветват как да гледате порно заедно
Сексолози съветват как да гледате порно заедно / Thinkstock/Getty Images

Мъжете харесват порното, защото то ги хвърля в плътски фантазии, отключва мозъка и им позволява да се съсредоточат на гледките от екрана. За жената е важно преживяването и анализа, категорични са сексолозите.

Като цяло жените не обичат порното, сменящите се пози и картинки не ги възбуждат и у тях се раждат яд и ревност, че партньорът им се възбужда от други жени. Започва едно самодълбаене и търсене на причините какво в нея не е наред.

10 любопитни факта за порно индустрията

Мъжете обичат сами да гледат порно, но е важно да внушат на партньорката, че в главната роля той вижда именно нея и си представя как двамата биха направили това, което са видели на екрана, съветват сексолозите.

Какво премълчават жените за секса

Ако от страна на жената възникне интерес, пробвайте да гледате еротично видео, без да криете възбудата си. И ако забележите, че тя е заинтересована, пристъпете към секс, съветва ex-news.ru.

Ако пък жената харесва хомосексуално порно или има някакъв фетиш, но не и предпочитаното от вас порно, намерете начин да се договорите. Обещайте, че ще изтърпите хомопорното, ако тя се съгласи да гледате избраното от вас видео.

Какво порно предпочитат мъжете и жените

Източник: БГНЕС