Димо Гяуров отново зарадва децата от домовете Другарче и Гаврош
Димо Гяуров отново зарадва децата от домовете Другарче и Гаврош / netinfo
След като на 16 октомври изпрати топли закуски и лакомства на децата, лишени от родителска грижа в домовете „Другарче” и „Гаврош”, кандидатът за кмет на Варна Димо Гяуров изпълни още едно тяхно желание. На малчуганите от „Гаврош” той подари рисунка върху белите стени на дома, а децата от „Другарче” получиха чисто нови пантофки.

„Щастлив съм, че виждам още веднъж усмивката върху лицата на тези деца. На 16 октомври, като част от инициативата „16 добри неща за Варна”, заедно с моя екип превърнахме един техен ден в истински празник. Тогава те си пожелаха да играят в цветна стая и да получат нови обувки. Изпълних това тяхно желание, но няма да спра до тук. Добрините за тези деца не трябва да свършват никога, защото именно те имат най-голяма нужда от нас, те имат нужда да бъдат обичани. Призовавам всички варненци да не ги забравят и да им помагат всеки по свой начин. Усилията са минимални, но желанието трябва да бъде голямо”, заяви Димо Гяуров на срещата си с малчуганите.

След посещението си в домовете, Димо Гяуров се срещна със служители на Мебелната палата, с които обсъди основните проблеми, които възпрепятстват развитието на Варна.