Възстановиха членството на Недялко Недялков в ГЕРБ
Възстановиха членството на Недялко Недялков в ГЕРБ / Областна администрация

Бившият областен управител на Стара Загора и бивш областен координатор на ПП ГЕРБ в региона Недялко Недялков е върнат като член на партията. В началото на юни пресцентърът на ГЕРБ обяви, че по решение на Изпълнителната комисия от 22 май Недялков е с прекратено членство в структурите на партията.

Тогава като мотив бе посочено „нерегламентирани срещи от страна на Недялков с представители на други политически партии, целящи удовлетворяване на лични користни интереси".

„В Стара Загора Изпълнителната комисия отмени изключването на Недялко Недялков от партията. С Живко Тодоров, който е кмет на Община Стара Загора, и областен координатор на ГЕРБ, ще продължат да работят заедно", каза пред агенция „Фокус" лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„За Стара Загора се оказало, че са се появили някакви неточни информации, разминавания, поради недостатъчно комуникиране, вследствие на което той е направил някакви изказвания. Всичко това днес беше изгладено и решено", каза още пред агенция „Фокус" Бойко Борисов.