Валентин Александров прие поста от Донка Иванова
Валентин Александров прие поста от Донка Иванова / dariknews.bg
Валентин Александров встъпи в длъжност като областен управител на Шумен днес
Валентин Александров встъпи в длъжност като областен управител на Шумен днес. На церемония в сградата на Областна администрация досегашният губернатор Донка Иванова му връчи печата на областен управител и представи екипа на администрацията. Тя отбеляза, че благодарение на този екип са преминали през доста трудности, с които са се справили успешно.

Ще надградя направеното от Вас и ще се постарая да бъде от полза на хората, каза Валентин Александров и добави. Той посочи, че първата задача пред него в момента е провеждането на предстоящите избори.

Смениха областните управители на Шумен и Търговище

Новият областен управител добави, че е забелязал проблеми в работата на някои администрации.

Лошо впечатление ми прави отношението на служители в различно администрации към клиентите - пренебрежително и високомерно, каза Александров и посочи, че ще се срещне с представители на съответните ведомства, за да разговарят по проблема.
Надявам се да работя добре с всички кметове, такова намерение имам, посочи още новият областен. 

Приоритет ще бъде провеждането на изборите
dariknews.bg

Донка Иванова даде добра оценка за свършената работа на областна администрация през последните двете години и добави, че си тръгва удовлетворена, защото предава една организирана и успешна структура.

Тя коментира, че все още не е получила заповедта за освобождаването си. Тя бе категорична, че мотивите за отстраняването на губернаторите не са добре  обмислени.

Донка Иванова даде добра оценка за работата на Областна администрация
dariknews.bg

Беше очаквана смяна, тъй като сме част от политически кабинет и беше по-коректно да посочат тази причина, каза Иванова. 
Казано е сигнали и съмнения, че няма да проведат честни избори. Това ме обижда, как може да се съмняват в мен в аванс. Това не приемам, заяви тя. Донка Иванова бе категорична, че няма да се кандидатира за народен представител, а ще се отдаде на почивка.