Националките по волейбол се срещат с деца и фенове в Русе в неделя

Националният тим по волейбол-жени
Националният тим по волейбол-жени

"Лъвиците" от националния отбор на България по волейбол за жени ще зарадват децата и феновете от Русе. 

Мария Гроздева с първи изстрел в обновената зала по стрелба в ОУ „Никола Обретенов"

Момичетата на селекционера Иван Петков ще се срещнат с русенци пред Паметника на свободата в центъра на града в неделя - 19-ти май в 11,15 часа. 
Освен емоционална среща и снимки с националките, русенци ще могат да пожелаят успех на българските момичета в предстоящите мачове от Волейболната лига на нациите.

Именно Русе е домакин на първите мачове на България от дебютната седмица на турнира.  От 21 до 23 май в "Монбат Арена" националките ни ще се изправят последователно срещу Япония, Белгия и САЩ.

Билети за турнира могат да бъдат закупени онлайн на ticketportal.bg, в партньорската мрежа и на касата на "Монбат Арена Русе". Дневните билети (за два мача) започват от 10 лева, като има и опция за пакетен билет за трите дни (общо шест мача) на цена от 25 лева.

Русе е най-добрият град за живеене в България за 2018 г.

"Горди сме, че градът ни все по-често присъства във водещите събития в страната и съм уверен, че най-доброто предстои. Готови сме да посрещнем мачовете от Лигата на нациите и ще подкрепим нашите момичета.

Русе е градът на свободния дух - вярвам, че националните ни състезателки ще се заредят изключително много от вярната подкрепа на многобройните си фенове и от цялостната атмосфера тук. Пожелавам им успех", заяви кметът на Община Русе Пламен Стоилов.

Програма на срещите в Русе:

21 май, 2019

17:00 ч: Белгия - САЩ

20:30 ч: България - Япония

22 май, 2019

17:00 ч: Япония - САЩ

20:30 ч: България - Белгия

23 май, 2019

17:00 ч: Белгия - Япония

20:30 ч: България - САЩ