Кампанията „Аз снимам моята България“ представя красотата на Родината в снимки
Кампанията „Аз снимам моята България“ представя красотата на Родината в снимки / кампания „Аз снимам моята България“

Започва кампанията „Аз снимам моята България“. Фотоконкурсът се организира от Института за стратегии и анализи, Министерството на образованието и науката, със съдействието на Момчил Неков, част от групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент.

Да представят родината в снимки – това е целта на предстоящата кампания. 
Децата ще могат да покажат България такава, каквато те я виждат около себе си – красива, тъжна, горда, героична, и да изразят отношението си към природата, ежедневието, традициите и празниците й.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи – от 5 до 8 и от 9 до 12 клас. 
Категориите, в които те ще се състезават, са три: природа, история и празници.

Победителите в конкурса „Аз снимам моята България“ ще бъдат шестима и наградата за тях ще е екскурзия до Брюксел с посещение на Европейския парламент. В сградата на Обединена Европа ще бъде наредена изложба с 30-те най-хубави снимки, изпратени по време на кампанията.

Всичко това ще бъде осигурено от един от най-младите членове на Европарламента българинът Момчил Неков, който ще бъде и домакин на децата.

Авторитетно жури, съставено от популярни лица, представители на МОН и на Института за стратегии и анализи, депутати, учители и ученици ще оценяват участниците. 
Снимките изпращайте на адрес: fotoepicenter@gmail.com от 22 януари до 15 април. 
#АзСнимам моята #България