/ Община Добрич
Поредицата джаз концерти, организирани от Община град Добрич, продължава. Френска вечер с мелодии, изпълнени от българи и французи, ще се състои на 6 юни от 18:00 часа  в градски парк „Свети Георги“, пред шадравана.

Деца от различни етноси изнесоха концерт по проект „Заедно учим, творим и играем"

Добре познатите на добричката публика Емил Пехливанов - ударни и Михаил Иванов - контрабас, разширяват формацията със специално поканените от Франция Георги Корназов - тромбон, Дидие Итюрсари - акордеон, и нежното присъствие на Клое Кайтон - вокал.

Георги Корназов е завършил Националната академия за музика и танци в Париж. Освен като тромбонист се изявява и като композитор, работи с различни състави в цяла Европа.

Дидие Итюрсари свири на акордеон. Има дипломи от най-престижните музикални училища във Франция и партньорства с известни музиканти. Свири в Националния джазов оркестър ONJ.

Клое Кайтон внася с гласа си едно завършено звучене на тази формация. Пианото и джазът са нейната страст. Завършва Националната академия за музика и танц в Париж и има издадени 9 албума с нейно участие. Работи с авторитетни композитори, състави и режисьори. Освен реализацията на различни творчески проекти, в момента и преподава в Музикалното училище „Свети Себастиен“ в Сюр Лоар.