Тони изпраща Гого до Истанбул, певецът ще се лекува  в Китай
Тони изпраща Гого до Истанбул, певецът ще се лекува в Китай / Дарик Бургас

 

 Георги Найденов –Гого ще продъжи лечението  си в Китай.Той страда от тежко заболяване и обяви,  че ще заложи на китайската традиционна медицина. Това е вторият етап на лечението му, което ще включва основно иглотерапия, вендузи и билколечение.

Наясно съм, че няма лечение на синдрома на ЛАС в световен мащаб, но съм обнадежден, обяви самият изпълнител. Това нямаше да се случи, ако не бяха хората, подали ми ръка, каза през сълзи певецът.

Той ще лети от Истанбул утре с  десетчасов директен полет до Шанхай. Тони Димитрова ще изпрати семейството на летището в Турция. Нищо специално не правя, откликвам на  зова за помощ на човека, когото обичам, каза певицата.

 Около месец ще бъде остане Гого в Шанхайска клиника. До него неотлъчно ще е и съпругата му  Ева. 10 000 долара ще струват лечението. Българското посолство  вече е запазило хотел на семейството и е осигурило инвалидна количка и преводач на китайски.

Гого сподели, че е обнадежден и се надява това да бъде последен етап от лечението. Дарителската сметка е отворена и всеки, който желае може да изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS Gogo