/ NOVA
Драми и сълзи ще нажежат до червено кухнята на Ада, а двама от готвачите ще ни усмихнат с нови отношения
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще видим как се играе на асоциация и дали с разговори зад гърба можеш да бъдеш успешен готвач. Нови драми и сълзи, нажежени до червено ще владеят кухнята на Ада и шеф Виктор Ангелов отново ще помага в комуникацията. Дали това ще е достатъчно или ще се наложат нови уроци по общуване, за да завърши успешно вечерната резервация ще разберем довечера само по NOVA. В края на епизода ще я ясно и кой ще се изправи срещу Чилева в битка за оставане в Hell’s Kitchen България. А отношенията между двама ще ни накарат да се усмихнем със сигурност.

С дневното кулинарно предизвикателство шеф Ангелов ще предизвика готвачите да мислят асоциативно и ще им постави препятствие, което ще им покаже колко е важна комуникацията в кухнята. Разговорите зад гърба ще са в основата на успешното приготвявяне на ястия от риба и дивеч, а за направата на десерта ще се искат и допълнителни умения. Дали ще успеят професионалистите да общуват по между си и да покажат брилянтната чиния, или ще има само загубени в превода, ще разберем довечера. Ще узнаем обаче кой е най-добрият шеф в България и какво е банкомат. Победените със сигурност ще плачат, а победителите ще дишат с пълни гърди и ще се наслаждават на свободата.

Петко
NOVA

Драми и сълзи ще владеят кухнята на Ада по време на вечерната резервация, а обстановката ще се нагорещява с напредването на вечерта. Ще има обвинения и истерии, ще има играчи, които ще „измият ръцете си“ и ще избягат от отговорност, но ще има и успешно сдаване на перфектно приготвени ястия под зоркия поглед на шеф Ангелов. Кой отбор ще успее да нахрани гостите на ресторанта и от чии редици ще се излъчи поредния номиниран за тази седмица ще узнаем след броени часове по NOVA. Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA, за да разберете кой ще се сблъска в четвъртък с Чилева за оставане в кулинарното шоу.

Ето кои са колоритните участници в новия сезон на Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA