шеф Виктор Ангелов
шеф Виктор Ангелов / NOVA
Още един ще напусне кухнята на Ада, а специална поръчка ще е повод за нова битка между „сини“ и „червени“
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят как се готви по часовник и какво значи да се чувстваш пръв сред равни. Ще разберем ще съумеят ли червените и сините да нахранят гостите на ресторанта или отново ще предизвикат гнева на шеф Виктор Ангелов, така че в кухнята да хвърчат не само тигани. Дали отборите ще успеят да сплотят редиците или липсата на още един от професионалистите сериозно ще повлияе на представянето им? Отговорите – тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Кухнята на ада
NOVA

Дневното кулинарно предизвикателство на шеф Ангелов ще изпита уменията на професионалните готвачи не само да готвят за време, но и ще провери знаят ли какво значи щафетно бягане. Три известни в кулинарията ястия ще опънат сериозно нервите на участниците и дали надпреварата за одобрението на шеф Ангелов няма да се превърне в арена на нови личностни конфликти? Кой ще се накичи с титлата „победител“ ще разберем довечера, но със сигурност ще гледаме играчи с високо его и битка между кулинарни титани. На финала едни ще отмарят в нирвана, а за други ще остане една доста изморителна изненада.

синият отбор
NOVA

Вечерната резервация в Hell’s Kitchen ще постави на кантар взаимоотношения и готварски умения, и ще бъде сериозно изпитание, и за мъжете, и за жените. Старанието на отборите да готвят „заедно като един“ ще повлече след себе си нови колизии и опити за стягане на редиците.

червения отбор
NOVA

Една специална поръчка на гости в ресторанта ще създаде допълнително напрежение между червени и сини и ще покаже кой отбор притежава нужните готварски умения, за да се справи с поставената им задача. На финала ще стане ясно дали липсата на един от играчите не е сериозното липсващо звено на успеха в отбора или поредица от добри намерения ще изиграе лоша шега и ще повлече провал след себе си. Ще има ли нови номинации и кой ще напусне кухнята на Ада ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Ето кои са колоритните участници в новия сезон на Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOV