Кадър от игралния филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“
Кадър от игралния филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ / Форум Филм България
Почитателите на историите за Мечо Пух и плюшените му приятели имат възможността да видят какво се случва с любимите им герои в игралния филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“.

Вижте как изглеждат Мечо Пух, порасналият Кристофър Робин и плюшените им приятели в галерията тук
 
Новият трейлър на обичаната от всички история от миналото представя не само продължението, но и една грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.
В „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си.

Забравете Платон и Конфуций! Мечо Пух е любимият ми философ
 
Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.

Кадър от игралния филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух
Кадър от игралния филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ Форум Филм България

Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си.

Любими цитати от незабравимия Мечо Пух
 
Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.
 
След злополучен инцидент със служебното куфарче  на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи... защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб

Кадър от игралния филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух
Кадър от игралния филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ Форум Филм България

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ е режисиран от номинирания за Златен глобус Марк Форстър („Пътят към Невърленд“) по сценарий на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за Оскар Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд. Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър заедно с Рене Уолф и Джеръми Джонс.

Мечо Пух е в Топ 10 на любимите екранни животни
 
Носителят на Златен глобус Юън Макрегър е в ролята на Кристофър Робин, номинираната за Златен глобус Хейли Атуел („Агент Картър“) пък играе съпругата му - Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин - Маделин, а носителят на награда Еми Марк Гатис („Шерлок“) се превъплъщава в Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.

През 2016 година Мечо Пух отпразнува 90 години с нов приятел
 
Дисни разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната кратка версия на „Мечо Пух и Меденото дърво“ с участието на героя Кристофър Робин, която е последвана от няколко късометражни филма. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и много заглавия на DVD.
 
Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ ще завладее кината на 3 август 2018 година.

Кадър от игралния филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух
Форум Филм България


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук