/ NOVA
Може ли да се смени гума за броени минути на 50 метра височина?
Екстремни предизвикателства ще изпитат волята за победа на участниците в новите епизоди на романтичното риалити на NOVA „Един за друг“. След получения втори шанс, нито една от завърналите се двойки не успя да се пребори за оставане в предаването. На крачка от финала първи в генералното класиране са Тяна и Иво, а на второ Полина и Мохамед. В златната среда се позиционират Тина и Станимир, които бяха безупречни в екшън изпитанието миналата седмица. На четвърто място са Денислава и Даниел и последни – Яница и Момчил.

Един за друг
NOVA

В първата игра за тази седмица дамите ще се изправят пред предизвикателството на една от ултимативните мъжки дейности. Върху нестабилна платформа високо във въздуха те ще трябва да сменят спуканата предна лява гума на ретро автомобил. Условието е за броени минути да вземат новата гума от багажника и да извършат необходимия ремонт. Могат да разчитат единствено на смелостта си и на кратки инструкции за монтаж.

Един за друг
NOVA

Ще разбият ли дамите стереотипа за мъжка и женска работа? Какви ще са следващите две изпитания и кои четири двойки ще се отправят към финала, ще разкрият новите епизоди на любимата романтична надпревара тази седмица по NOVA.

Поредна двойка отпадна от романтичната надпревара „Един за друг“

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.