Емил Чолаков
Емил Чолаков / NOVA
Тройна изненада очаква участниците във вилата на любовта
Ярки изпитания и незабравими емоции предстоят за участниците тази седмица в романтичния риалити формат на NOVA „Един за друг“. Последните три предизвикателства се оказаха непосилни за Милена и Иван-Асен и те се разделиха с шоуто. Водещи в генералното класиране са Полина и Мохамед, които се откроиха миналата седмица с блестящо изпълнение. В дъното на класацията се нареждат Яница и Момчил.

Серия от емоции ще провокира отварянето на стаите на предизвикателствата във вторник вечер от 21.00 ч. по NOVA. Те ще разкрият кои три вече отпаднали двойки ще получат втори шанс да се завърнат в състезанието. За две от тях обаче престоят във вилата ще се окаже много кратък.

Един за друг
NOVA

В следващите няколко дни завърналите се ще участват на равни начала с останалите в залозите и в игрите. Единствената разлика е, че ще бъдат включени в отделна класация, която зависи изцяло от представянето им.

Полина
NOVA

Утре вечер любовта между участниците ще бъде подсилена с обилно количество пареща стихия. В новото изпитание дамите ще са оковани героини в огнен любовен трилър. Задачата им е за определено време да освободят себе си, а после и любимия от огнените лапи. Ако проявят достатъчно съобразителност, всеки детайл около тях може да се окаже спасителен помощник.

Още една двойка се раздели с романтичния формат „Един за друг“

Готови ли са дамите на всичко в името на любовта? Ще бъдат ли мъжете предпазливи в своите залози и кои три двойки се завръщат? Не пропускайте отговорите в новите епизоди на романтичната надпревара „Един за друг“.

Един за друг
NOVA

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.